Varmepumper og Scanheat A/S

Vi kan gøre en forskel på din varmeregning…..spar op til 75% !

Scanheat A/S har specialiseret sig i varmepumper og klima produkter, og via vores ekspertice – opbygget Danmarks bredeste udvalg af varmepumper.

Herudover er vi autoriseret og godkendt til at markedsføre og montere, Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba, Samsung m.fl.

Vi er naturligvis godkendt af KMO til at håndtere varmepumper og aircondition.

Vi har opbygget vores forretning på den special viden der er påkrævet for at kunne vejlede og betjene kunderne i noget så vigtigt som deres inde klima.

Scanheat A/S  har egen service og montørordning samt uddannede teknikere, der sidder klar til at varetage spørgsmål og give råd og vejledning. Vi bruger IKKE ekstern service, således at vore kunder bare bliver et nummer i køen.
Hos os får du ALTID hurtig besked.

Læs også: Hvad koster en varmepumpe?

Vi koncentrerer os kun om klimaanlæg og varmepumper, idet vi mener, at opvarmning og indeklima, er en alvorlig sag, hvor vi som leverandør skal være fokuseret alene på at bibeholde kvaliteten inden for et felt, der er i rivende udvikling.

Vores produkter er udvalgt med omhu, og svarer til resten af det vi ønsker at stå for – nemlig kvalitet.

Alle varer er tilpasset det omskiftelige Skandinaviske klima

Helt centralt for alle vore anlæg er at de nøje er udvalgt i forhold til danskerens (Skandinaviske) smag og stil, til særdeles attraktive priser. Hvad angår service kan vi opfylde nedenstående:

  • Vi har som eneste varmepumpe leverandør uddannet personale ansat.
  • Gratis hotline i 2 år.
  • Landsdækkende service.
  • Eget montør og service firma.
  • Reserve dele til alle modeller.

Se alle luft til luft varmepumper

Se alle luft til vand varmepumper

Når du vælger en Scanheat varmepumpe og aircondition har du valgt et moderne og tids svarende produkt MEN IKKE MINDST en leverandør med fokus og tid til kunden. 

Se Mitsubishi varmepumper

Gå til produktet