Viser alle 5 resultater

 Montering af varmepumper

Standardmontage af professionel montør fra Scanheat.
Scanheat har 18 års erfaring med installation af varmepumper, og har opsat tæt på 45.000 varmepumper gennem disse år. Vi er førende på vores felt, såvel inden for luft til vand som luft til luft varmepumper.

Vi har derfor erfaring med at løse alle former for montage. Scanheat dækker hele landet på brofaste øer. Vi kommer ikke på Bornholm, men kan godt servicere dig på andre ikke brofaste øer, mod ø-tillæg.

Installationen vil tage en halv til en hel dag inkl. kørsel, alt efter hvor meget arbejde den indeholder og hvor kompleks den er. Når du har lagt ordren og valgt en standard installation bliver du kontaktet 2-4 dage inden vi har planlagt en tur til dit område, for at aftale et præcist tidspunkt der passer montør og kunde.Hvad indeholder montagen?

Det er vigtigt at du læser hvad der står omkring indholdet af en standard installation. Forventer du at din installation afviger fra det installationen indeholder, bedes du meddele os det, således vi har det rigtige udstyr med til dig. Er du i tvivl om din installation bedes du kontakte os på info@scanheat.dk eller på telefon 7628 4100. Skriver du på mail skal du altid opgive adresse og telefon nr. Vores åbnings tider findes nedenfor. Når installatøren kommer, er det vigtigt at du er hjemme, således evn. tvivlsspørgsmål om placering kan blive afklaret, og ikke mindst for at vi kan introduvcere dig til varmepumpen, når den er færdig monteret. Vi mener at vi laver Danmarks mest profesionelle installationer. Vi afdækker kobber rørene og kabler i kabelbakker, rydder op efter os, og til sidst giver vi information om hvordan du betjener din varmepumpe, således vi er sikre på du får det optimale ud af den, samt føler dig tryg ved den. Der skal være, eller du skal sørge for at få etableret en 230 v stikkontakt (ved luft-luft) max en meter fra inde- eller udedelen (kan variere fra model til model hvor strøm forsyningen skal monteres), som kan klare den effekt varmepumpen bruger. Har du ikke en stikkontakt i forvejen så vent med at få elektrikeren til at montere denne, til varmepumpen er opsat - det giver ofte den pæneste placering af den. Under montagen afprøver og indregulerer vi varmepumpen med en forlænger ledning, som så fjernes til elektrikeren kommer, og laver en permanent løsning. Der skal være jordbeskyttelse på stikkontakten. Vi monterer nødigt yderdelen på mur eller trævæg, for at undgå evt. resonans.

Før montøren kommer

Før montøren kommer beder vi om at du har gjort klar der hvor indedelen forventes at skulle side. Ligeledes er det vigtigt at der er klargjort uden for, hvor ude delen skal stå, så montøren kan komme til. Udedelen skal stå på et plant fast underlag, f.eks. fliser, for at den står sikkert. Dette underlag skal være etableret inden montøren kommer. Er du i tvivl bedes du kontakte os inden montagen. Vi har telefon åbent mandag-torsdag 0900-1600, fredag 0900-1500. Telefon 7628 100.
Gå til produktet