Viser alle 5 resultater

Monoblock varmepumper

Panasonic lancerer de nye J Generation Monoblock varmepumper med kølemidlet R32 til Aquarea luft/vand-serien. Varmepumpen som er tilpasset til nybyggeri og lavenergihuse kommer i et kompakt design. De egner sig særligt godt til uderum, hvor pladsen er trang.

Panasonic J-Generation
Panasonics nye J-Generation af Monoblock varmepumper har et avanceret udendørssystem til boliger, og kan både bruges til at opvarme og forvarme brugsvand. Med en kapacitet på 5-9 kilowatt, kan J-Generation Monoblock reducere driftsomkostningerne i forhold til olie og gas. Enheden kan opvarme vand til 60°C. Selv ved udendørstemperaturer på -10°C. Modellen kan også levere højere kapacitet (+25 procent) og bedre kølekapacitet (+30 procent) end tidligere generationer.


Kompakt og pladsbesparende design

Takket være varmepumpens smarte design og en indbygget hydrobox, optager Aquarea J Generation Monoblock ikke specielt meget plads, hvilket gør den til en god løsning til blandt andet nybyggeri og renoveringsprojekter. Hvis du ønsker at spare yderligere plads, kan Aquarea Monoblock også kombineres med en Combo-tank, som inkluderer en opbevaringstank med varmt vand.

Aquarea-serien er blevet mere miljøvenlig

Panasonic udvikler konstant produkter og løsninger med bæredygtighed i fokus. Med avanceret luft/vand-teknologi garanterer Aquarea-serien en effektiv løsning, der er mere miljøvenlig end sin forgænger. Monoblock varmepumper kan selv ved temperaturer helt ned til -20°C. Udover opvarmning af hjem og vand, kan varmepumpen også bruges til behagelig køling i de varme sommermåneder. Er du mere interesseret i en anden type løsning? Så se alle luft vand varmepumper her.

Betjen din varmepumpe på farten

Det nye system af monoblock varmepumper er kompatibelt med Aquarea Smart Cloud, hvilket muliggør fjernstyring af alle varme- og kølefunktioner. Det inkluderer en detaljeret overvågning af energiforbruget, hvilket kan være med til at reducere omkostninger og gøre brugen af varmepumpen mere miljøvenlig.

Desuden kan modellen tilsluttes Aquarea Service Cloud, så installatører kan få adgang til kundens varme- og kølesystem uden at være til stede på kundens adresse. Det øger kundetilfredsheden og mindsker responstiden.

Hvorfor vælge en monoblock varmepumpe? 

Det smarte ved monoblock løsningen er at man, når varmepumpen efter 12-15 år gammel, nemt kan skifte udedelen og lade vandtank/elvandvarmer og alle VVS-installationer indenfor blive siddende da disse typisk har en længere levetid. Modsat split-anlæg hvor hele installationen skal skiftes.

  

Hvad koster en monoblock varmepumpe? 

Selve varmepumpen kan koste fra cirka kr. 37.000,- for de "små" modeller og op til kr. 65.000,- for en 16KW model. Dertil skal ligges prisen for montering. Dette kan varierer men ligger typisk på kr. 40.000-50.000,- dette inkludere alle omkostninger til installation (El, VVS samt demontage af gl. anlæg) <(p>

Hvad er en monoblock varmepumpe?

En monoblock varmepumpe er en varmepumpe med kun én del. En udedel. Det betyder at alt kølemiddel er samlet i udedelen og at varmepumpen ikke er forbundet med kølerør men i stedet kobler man vandrør direkte på udedelen. Det mindsker fejl og monoblock varmepumper er generelt meget driftsikre.

Gå til produktet