Viser alle 7 resultater

Mitsubishi varmepumper

En Mitsubishi varmepumpe er en god idé, hvis man både vil gøre noget godt for sig selv og for naturen.  Det er efterhånden alment kendt, at vores klima har lidt overlast grundet vores forbrug af fossile brændstoffer som kul og olie. Fremtidsudsigterne er uklare, og buddet lyder, at vi må prøve at spare på energien hvor vi kan.

Hvordan vælger du varmepumpe?

Læs mere om Mitsubishi varmepumper nederst på denne side.

- 491
13.999 kr.
- 1496
15.999 kr.
- 1000
7.495 kr.
- 2298
9.495 kr.
- 3100
11.899 kr.14.999 kr.

Mitsubishi varmepumpe luft til luft

Mitsubishi er blandt de førende producenter inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologier. Mitsubishi Electric har mange års erfaring med at levere varmepumper med høj ydelse, samt rentable varmepumper af højeste kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere over hele verden. 


Mitsubishi Electric producerer driftssikre og miljøvenlige varmepumper med smukt design og en til stadighed forbedret energieffektivitet, som samtidig lever op til gældende lovgivningskrav. Mitsubishi varmepumper giver dig en effektiv og unik varmeløsning, der sikrer dig høj funktionsdygtighed i mange år frem.

Se alle luft luft varmepumper her.

De effektive Mitsubishi varmepumper

Mitsubishis varmepumper er effektive varmepumper i høj japansk kvalitet, som er særligt målrettet det nordiske klima med lave temperaturer og en høj luftfugtighed. Varmepumperne fra Mitsubishi giver varme helt ned til -25°C udendørstemperatur. Med en Mitsubishi varmepumpe behøver du altså ikke bekymre dig om, om det mon er blevet for koldt til, hvad den kan klare.

Desuden er Mitsubishi varmepumperne kendt for deres ekstremt lave lydniveau. Lyden går helt ned til 19 dB, hvilket er lavere end en meget stille arbejdende computer. Dette er bekvemt, så man ikke bliver generet af sin varmepumpe, når man har brug for stilhed, for eksempel når man skal sove eller koncentrere sig meget.

Sidst men slet ikke mindst er Mitsubishi varmepumperne målrettet mod at bruge så lidt energi som muligt, hvilket i det lange løb er til fordel for naturen og din egen økonomi. 

En investering i Mitsubishi varmepumper

Man må således sige, at en varmepumpe fra Mitsubishi må ses som en investering. Det kan synes som mange penge at bruge, men de tjenes hurtigt ind igen. Mitsubishis varmepumper er designet til at have så lavt et forbrug af energi som muligt, og besparelsen er i forhold til normal elvarme op mod 60%.

Således kommer der store besparelser på varmeregningen, som man kan nyde godt af hver eneste måned fremover. Der går på den måde ikke længe, før varmepumpen er tjent ind igen og heller ikke længe, før man rent faktisk begynder at tjene på sin varmepumpe.

Det er derfor en god investering med en varmepumpe, da det kan blive en rigtig god forretning i det lange løb. Husk altid at få varmepumpen opsat af professionelle hænder, med KMO bevis. Det sikrer en optimal drift fra starten - således du når at tjene din varmepumpe fuldt ind igen.

Lidt om Mitsubishi

Mitsubishi er en kæmpe koncern, der nok mest er kendt herhjemme for deres samarbejde med Vestas i vindmølleindustrien og fra personbiler. Men Mitsubishi er også en stor spiller indenfor elektronik, rumteknologi og klimaprodukter.
Firmaet startede helt tilbage i 1800-tallet, og med de mange års erfaring og beslutninger inden for teknologibranchen er Mitsubishi derfor et sikkert valg når man vælger deres varmepumper til hjemmet eller sommerhuset.
Høj ydelse, effektiv SCOP og smukt design er det der kendetegner Mitsubishi varmepumper.

Gå til produktet