Service eftersyn – Luft til vand

Du kan vælge Santander finansiering som betaling.

Rentefri finansiering

1.995 DKK

Dette eftersyn gælder alene luft/vand varmepumper.

Varmepumper er som alt andet teknik afhængig af regelmæssige eftersyn, for at yde sit bedste. Der er ikke megen ide i at investere mange tusinde kroner i en ny varmepumpe for at spare penge, uden samtidig at sørge for at anlægget til enhver tid fungerer optimalt.

Det er bevist at et årligt service eftersyn forlænger livet for din varmepumpe og derved gør det til en endnu bedre investering.

HUSK – altid at oplyse din varmepumpe model, og de evt.uregelmæssigheder du måtte have konstateret. Oplyses i besked feltet i indkøbskurven, når du bestiller.

Indenholder kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur og andre vigtige inspektioner af hensyn til varmepumpens optimale drift. Et service sikre dig derfor at anlægget er indreguleret til netop dine behov og forbrugsmønster.
Prisen er gældende for brofaste øer.

Når du vælger Scanheat til at udfører serviceeftersyn.

Hvad end det drejer sig om service af varmepumpe eller køleanlæg, har du valgt en service tekniker og service montør der har mere end 12 års erfaring i branchen. Vi er et KMO certificeret køle/varmepumpe firma og har derfor den fornødne erfaring og viden til altid at kunne fortage serviceeftersyn der overholder alle lovens krav. Læs mere her…

Du kunne også være interesseret i...

Gå til produktet