Om os

Derfor er vi bedre og billigere

Vi bruger kun de bedste produkter.
Vores lange erfaring, hvor vi alene har fokuseret på varmepumper og indeklima – gør at vi evner at vælge det bedste af det bedste. Vi står inde for det vi sælger, og vores leverandører bakker os altid op. Det gør det bedre for dig – at vælge det bedste.

Vi er billigere fordi vi har dygtige indkøbere – kollegaer vi er meget stolte af.
Men vi er også billigere fordi du hos os, finder den nemmeste og hurtigste løsning til at afdække dine behov.

Almindelige VVS- og EL firmaer skal besøge dig for at kunne besigtige opgaven. Derefter skal de tilbage for at regne et tilbud – for derefter at sende det til dig.

Der går nemt 3-5 timer med det og man får ikke alle opgaver men måske hver 7-10. Det betyder at en traditionel virksomhed hurtigt kan bruge 30-40 timer før de får en opgave. Med en timeløn på 400 kr. giver det deres kunder en ekstra regning på 12 -16.000 kr. Den regning kan de kun sende videre til deres kunder. Altså en meget dyr installation.

Hos Scanheat A/S kan vi afdække dit behov i telefonen. Først og fremmest fordi vores medarbejdere er vel uddannede, men også fordi vi har gode værktøjer til beregning af netop din løsning. Det giver os hurtighed på en løsning til dig, men også en besparelse, som vi sender videre til vores kunder.
Vi er tilhængere af at du får et rigtigt levende menneske – som en fast kontakt hos os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig…


SCANHEAT A/S – DANMARKS STØRSTE MED 45.000 MONTEREDE VARMEPUMPER.

VI ER VE & KMO AUTORISERET – DET GIVER DIG TRYGHED.

Hos Scanheat A/S får du den rigtige vejledning og service. Vi sælger, monterer og servicerer et bredt udvalg af luft/luft- og luft/vand-varmepumper.

Se holdet

Vi sætter en ære i den rigtige rådgivning og med vores erfarne montører får du altid veludført arbejde.


Scanheat har i 16 år solgt, monteret og serviceret varmepumper, såvel luft/luft-varmepumper som luft/vand-varmepumper. Scanheat og vores montører er KMO og VE-certificeret og har stor erfaring med montering, installation og service af hele vores brede sortiment af varmepumper. Vi har mærker som Toshiba, Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Samsung m.fl. Med den baggrund på det nordiske og danske marked har vi opbygget en erfaring som er unik for det danske marked.

Kort fortalt...

  • Kunden er i centrum – vi gør vores yderste for at hjælpe dig.
  • Kontakter du os, uanset om det er på e-mail eller telefon, får du et hurtigt svar – ingen lange ventetider hos os.
  • Du får ærlige svar hos os. Vi lover ikke mere end vi kan holde.
  • Du kan forvente, at vi generelt altid har et produkt inden for energiløsninger, som kan dække dit behov. Har vi det ikke på lager skaffer vi det.
  • Vi er her også i fremtiden – du kan stole på en vedvarende god service.
  • Vi har Danmarks bedste priser på luft/vand- og luft/luft-varmepumper.
  • Er der noget der driller kan du stole på, at vi tager os seriøst af sagen. Du kommer stadig hurtigt i kontakt med os – også når der er problemer.
  • Vi har brugt stor energi på at ansætte landets dygtigste og mest kompetente medarbejdere.

….og så er vi naturligvis godkendt VE-installatør. Din sikkerhed for korrekt dimensionering og kvalitet.

 

 

Den lange...

Viden og erfaring

Scanheat er et firma hvor vi værner om vores medarbejdere. Derfor har vores ansatte en lang og vedvarende erfaring med det job de udfører. Det giver dig god og tryg service hele vejen. Uanset om det er rådgivning i køb af varmepumpe, eller i forhold til service.

Scanheat er VE og KMO certificeret, så vi ved hvad vi taler om.

Se vores videns bank

Montører

SERVICE & SALG

ADMINISTRATION

En grønnere verden med store besparelser

RYGRADEN I SCANHEAT
……er at hvad vi gør vil vi være bedst til. Vores store erfaring inden for salg og håndværk gør, at vi aldrig lover mere end vi kan holde.
Du vil opleve, at vi yder en personlig og god service i form af ærlighed, klar kommunikation, ordholdenhed og kvalitet i det arbejde vi udfører.
Vi er erfarne varmepumpeeksperter som er landsdækkende, og vi leverer de bedste produkter til de bedste priser.

Vores status som Danmarks største og bedste enkeltstående leverandør af varmepumpeløsninger gør, at vi til enhver tid opnår de bedste ydelser fra vores leverandører, hvilket er din sikkerhed for at du handler med en stærk virksomhed både før og efter dit køb.
Vi står forrest i køen når vores leverandører efteruddanner, så hos Scanheat vil du opleve at få den nyeste viden først.

Vi garanterer en professionel rådgivning før dit køb, vi garanterer en velfungerende og oplysende webshop under dit køb, og skulle uheldet være ude efter du har fået din varmepumpe garanterer vi, at vi løser den opgave også.

HVEM ER VI?
Scanheat består af en samling ansatte fra 20’erne til 50’erne. Vi har alle en interesse for grønne energiløsninger. I ansættelsen af nye medarbejdere lægges der vægt på grundighed, et højt forandringsberedskab, evnen til at skabe intelligente løsninger, venlighed, velformulerethed og retskaffenhed.

Vi er veltænkende og kan vores håndværk, uanset om vi bruger en computer eller en skruetrækker. Vi er høflige og går altid efter, at finde en løsning vi kan stå inde for.

Vi ved hvad vi står for, men vi er også ydmyge over for vores succes, og kæmper hver dag for at blive bedre end igår.

VI ER DEM DE ANDRE GERNE VIL LIGNE
Vi var de første til at introducere varmepumper i detailhandel og vi var de første til målrettet at sælge varmepumper på nettet. Vi oplever at såvel leverandører som vores konkurrenter har stor respekt for det vi har gjort – og gør. Den respekt takker vi naturligvis for.

Erfaringen viser, at når Scanheat gør noget, gør markedet det samme efterfølgende. Det er uanset om det gælder det skrevne ord, design af hjemmeside, eller salg af varmepumpeløsninger. Netop det er garanti for, at vi er dem som de andre ser op til – det er vi stolte af.
Og hvorfor er ovenstående vigtigt? Det er vigtigt fordi du dermed ved – at du hos os – finder de bedste og nyeste løsninger – først.

VORES FORRETNING
Vi har den længstvarende erfaring med salg af varmepumper via nettet til slutbruger. Den erfaring har vi taget til os, og ønsker ikke at mikse den med nogen anden forretningsform. Det betyder, at du som kunde på vores webshop altid står forrest. Her er ingen store aktører i form af detailhandelskæder, som vi skal montere eller servicere for. Hos os er DU kunden uanset om du er stor eller lille – det er din sikkerhed for en tryg behandling, både under som efter dit køb.

Scanheat er en kernesund forretning. Det er din sikkerhed for, at vi også er i markedet de næste mange generationer. De overskud vi opnår, investerer vi typisk i ny viden, og samarbejder om nye energi venlige produkter

Vi bryster os ikke med unødige certifikater som alle kan opnå, men har det vi finder nødvendigt for at kunne give dig den bedste varmepumpeløsning. Vi er bl.a. KMO & VE-certificeret, E-mærket og Panasonic Pro Partner.

Kontakt os gerne på 7628 4100 for råd og vejledning.

Vi glæder os til at betjene dig.

Jess Robert, Direktør og ejer