Kigger du langt…?

KIGGER DU LANGT EFTER TILSKUD?

Energi tilskuddet fra bygningspuljen, der blev tilgængeligt den 7. april, var opbrugt på under 24 timer. Rigtig rigtig mange sad foran skærmen og ventede forgæves i køen, uden at få adgang til energitilskuddet.

Men der er stadig muligheder, så læs videre her, hvis du stadig ønsker en luft-vand varmepumpe.

HVAD NU?

For mange har tilskuddet været et vigtigt mål for deres investering i en luft-vand varmepumpe. Det er derfor helt naturligt meget frustrerende at skulle vente til august, hvor næste mulighed for tilskud åbner og hvor der, som denne og forrige gang, ikke er garanti for at få del i pengene. 

Men du kan stadig gennemføre dit projekt – for hos Scanheat er vi klar med hjælp og vejledning til at få din varmepumpe installeret, og hjælpe dig i mål med dit projekt.

Herunder kan du læse nogle gode grunde til at realisere dit projekt allerede nu.

GENNEMFØR DIT PROJEKT UDEN TILSKUD

At skifte fra olie, gas eller bio varmekilde til en varmepumpe, er i langt de fleste tilfælde en klog og miljøvenlig investering, med en tilbagebetaling på under 10 år, og ofte langt mindre end det.

Det kan derfor være en god forretning at skifte allerede nu, i stedet for at vente til næste runde. Eksempelvis opnår du en besparelse på din varmeregning allerede nu – og du undgår at skulle fylde olie på tanken eller indkøbe træpiller med videre.

Husk også at du får en markant nedsættelse af din kilowatt pris på el. Læs om det her.

FREMTIDSSIKKER DIN BOLIG

Du tænker langsigtet og fremtidssikrer din bolig med en luft-vand varmepumpe. Med en varmepumpe investerer du i din bolig, og boligens værdi vil derfor alt andet lige stige. Da en varmepumpeløsning både er en grøn, klimavenlig og klog økonomisk løsning, så vil det altid være nemmere at sælge din bolig iforhold til en bolig med olie eller gas opvarmning. Dit energimærke på din bolig vil ofte også blive bedre med en varmepumpe end uden.

KLOGT AT SKIFTE

Det giver rigtig god mening at sætte et projekt igang på vej ud af en fyringssæson. Så kan du få installeret din nye varmepumpe i foråret eller sommeren, hvor du nemt kan undvære varme fra din gamle varmekilde, en dags tid eller to.

Gratis rådgivning i valg af varmeløsning

Hos Scanheat er vi klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpe der passer bedst til dig og din bolig. Scanheat har mere end 16 års erfaring indenfor Varmepumper og grøn energi. Vi er VE og KMO certificerede, og er specialister i det vi gør.

Du kan ringe til os på 76284100 eller kontakte os via formularen nedenfor.

 

    Gå til produktet