LÆS OM VORES LEVERINGSTIDER HER

Luk


Toshiba varmepumper

I disse år er der meget fokus på vores klima. Vores forbrug af olie og kul har belastet vores omgivelser i en sådan grad, at fremtidsudsigterne er tankevækkende. Derfor er det ganske naturligt, at mange af os hele tiden søger nye måder, hvorpå vi kan spare på energien og derved hjælpe til med at løfte en smule på den byrde, naturen belastes med lige nu. Det er nok en af grundene til, at Toshiba varmepumper er blevet populære.

Viser alle 10 resultater

- 4000
16.995 kr.19.995 kr.
- 1000
16.995 kr.
- 11000
44.995 kr.69.995 kr.
- 700
17.795 kr.
- 2000
11.495 kr.
17.895 kr.
- 2500
10.495 kr.
- 2000
8.495 kr.
- 2000
13.495 kr.
- 2000
11.995 kr.

Toshiba varmepumper bruger naturens egne kræfter til at opvarme vores huse og er derfor ideelle for dem, der gerne vil være grønne og have god samvittighed med hensyn til deres energiforbrug. Toshiba luft-luft varmepumper giver både ren samvittighed, rene lunger og rydder også op på varmeregningen.

En Toshiba varmepumpe giver nemlig en rigtig stor besparelse på varmeudgifterne hvis ens hus eller sommerhus er opvarmet af el. Varmepumperne er desuden billige i drift, så hvis du køber en varmepumpe, kan du tænke på det som en investering. Der vil nemlig ikke gå længe, før varmepumpen har tjent sig selv ind igen.

Filter i Toshibas varmepumper

Toshibas varmepumper har desuden den fordel, at den har et pollen- og støvfilter, der mærkbart forbedrer indeklimaet i dit hus eller sommerhus. Plasmafilteret steriliserer luften og fjerner virus, bakterier og allergener, hvilket kort sagt giver et rigtig godt indeklima med ren luft, der mindsker risikoen for at blive syg.

Derfor får man med en varmepumpe også den fordel, at luften i huset bliver forbedret markant ved rensningen. Filteret i Toshiba varmepumpen sørger for dette, den er selvrensende, og man behøver derfor ikke at spekulere over at udskifte det før efter et godt stykke tid. På grund af denne revolutionerende filterteknik anbefales Toshiba varmepumperne blandt andet af det norske Astma- og Allergiforbund. 

Andre fordele ved en Toshiba varmepumpe

Dog er besparelsen på varmeregningen og filteret ikke de eneste fordele, der er ved en Toshiba varmepumpe. Det generelle indeklima i huset forbedres også markant idet den ventilerende effekt fra indedelen bortskaffer stillestående luft, og fordeler varme over hele det/de rum som varmepumpen påvirker.

Desuden har varmepumpen et meget lavt lydniveau, hvilket gør, at man knapt nok bemærker varmepumpen. Når man først har fået installeret en Toshiba varmepumpe, er det altså bare om at læne sig tilbage og nyde de mange fordele: en mærkbar besparelse på varmeregningen, der inden længe vil tjene pumpen ind igen, et behageligt lavt lydniveau samt luftrensningssystemet, der forbedrer indeklimaet markant.

Gå til produktet