Viser 1–40 af 47 resultater

Panasonic varmepumper

En Panasonic varmepumpe er en kvalitets varmepumpe, der udelukkende er udviklet til det nordiske klima, og et af de bedst sælgende mærker på det danske marked. Varmepumperne fra Panasonic er med en høj energiklasse og en super god ydelse, der udnytter temperaturer udenfor helt ned til -35⁰C.

Hos Panasonic har de, som den eneste producent, ladet de bedst sælgende modeller teste af SP ved -35°C. SP er et uafhængigt testlaboratorium. Alt sammen for, at du ikke skal tænke mere end højst nødvendigt på varmepumpen i vinterens koldeste perioder.

Læs om udskiftning af varmepumpe

- 2000
13.995 kr.
- 4505
13.490 kr.16.495 kr.
- 3000
- 3300
- 5505
11.490 kr.12.490 kr.
- 4800
15.195 kr.
- 4000
11.995 kr.
- 1800
14.695 kr.
- 3000
14.695 kr.15.995 kr.
- 2500
11.995 kr.
- 2726
7.269 kr.
- 1800
15.795 kr.
- 5104
11.895 kr.
- 10000
- 2000
7.995 kr.
- 2000
9.995 kr.

5 års garanti på Panasonic varmepumper, og gerne 10 år

På alle vores varmepumper fra Panasonic yder Scanheat altid 5 års garanti på alle delene i varmepumpen. Den  mest solgte varmepumpe fra Panasonic er i 2020 NZ25VKE luft/luft varmepumpen,  som er perfekt til alle typer rum, hvor der er brug for en energibesparende vedligholdelsesvarme.  Denne model fra Panasonic varmer op til hele 120 m2 i din bolig. Her får du mest muligt for pengene.

Vil du have en højere udnyttelsesgrad anbefaler vi HZ25WKE, som har en energiklasse A+++.

Skal det være den lidt mindre model fra Panasonic, anbefaler vi CZ25WKE luft/luft varmepumpen, som varmer op til 100 m2 i din bolig.

Hos Scanheat fører vi alle de forskellige modeller af Panasonic varmepumper og har du spørgsmål til Panasonic varmepumperne,  så kan du ringe til vores kundeservice på tlf. 76 28 41 00 - hvor vi sammen finder den bedste varmepumpe til dig.

Varmepumper fra Panasonic gavner både dig og miljøet

Hos Panasonic synes vi det er smart, at du ikke behøver at skulle vælge mellem en varmepumpe, der gavner dig, eller en, som gavner miljøet.
Vi har nemlig , som de første, valgt at have R32 kølemiddel i alle vore varmepumper. En lille detalje, med en stor forskel for miljøet. Ved at købe en varmepumpe med R32 i stedet for R410A reduceres miljøpåvirkningen fra kølemidlet (GWP) med mere end 75%. Det svarer til, at køre 1.850 km i bil eller plante 76 træer. Ved at producere varmepumper med R32 i stedet for R410A har Panasonic i Europa,  i 2016 mindsket miljøpåvirkningen med, hvad der svarer til at plante 5 millioner træer.

Op til 80% besparelse på varmeomkostningen

At investere i en luftvarmepumpe er godt for økonomien. Tilbagebetalingstiden er ofte mellem 1-4 år, afhængigt af hvilket varmesystem du har i dag, og hvad du betaler for varmepumpen. Men alle varmepumper er ikke lige omkostningsbesparende.
Før du beslutter dig, bør du altid sammenligne varmepumpernes effektivitet. Det er det, som afgør, hvor mange penge du kan spare. Jo højere SCOP – des højere besparelse. Varmepumper fra Panasonic har generelt høje værdier, og topmodellen VZ9 har markedets højeste SCOP.

PANASONIC FORBEDRER EFFEKTIVITETEN PÅ LUFT TIL VAND-SERIE

Aquarea High Performance J Generation Bi-Bloc er Panasonics nye varme og køleløsning til boliger. Varmepumpen har den højeste energimærkning på markedet med A+++ og egner sig særlig godt til husforbedringer og lavenergihuse.

Panasonic forbedrer og videreudvikler løbende den populære Aquarea-serie med effektive luft til vand-varmepumper. Seneste tilføjelse til serien er Aquarea High Performance J Generation Bi-Bloc – en varmepumpe der er mere effektiv og skånsom for miljøet sammenlignet med konventionelle kedler og elektriske radiatorer.

Varmepumpen bruger energi fra luften til at opvarme hjemmet samt det energivenlige kølemiddel R32. Det betyder, at udledningen af CO2 reduceres og gør miljøpåvirkningen mindre.

Samtidig sikrer Panasonics inverterkompressorer, at varmepumpen tilpasser sig den bolig, den er installeret i. Selv under de mest krævende vejrforhold, med temperaturer helt ned til -20°C, giver Aquarea-modellen en effektiv opvarmning. Den kan også bruges som aircondition i de varme sommermåneder.

Varmepumpen er stille om natten
Varmepumpen har en lydsvag nattilstand, så den ikke forstyrrer søvnen. Derudover har udendørsenhederne også fået reduceret støjniveauet sammenlignet med tidligere modeller. Det er især praktisk i tæt befolkede boligområder eller på landet, hvor støj kan påvirke trivsel og komfort.

Du kan finde information om montage og service her

Energieffektive kombinationer
Varmepumpen kan tilpasse temperaturen i boligen efter udetemperaturen, hvilket er med til at give brugeren en miljøvenlig løsning som er omkostningseffektiv. Derudover kan Aquarea J Generation-serien bruges sammen med andre energireducerende muligheder.

Se alle varmepumper her.

Serien kan blandt andet kombineres med en varmtvandstank med høj effektivitet, det kan for eksempel være fra serien Stainless Steel Tank eller Enamelled Tank. Varmtvandsbeholdernes isolationsevne reducerer det samlede energitab, hvilket betyder, at når den kombineres med en Aquarea-pumpe, vil det blive en særdeles energieffektiv løsning.
Aquarea J Generation kan også bruges med et solcellepanel.

Smarte funktioner
Aquarea J Generation kan bruges med Aquarea Smart Cloud, der er en app som kan fjernstyre hele Aquarea-serien samt overvåge energiforbruget. Det er også muligt at vedligeholde varmepumpen gennem Service Cloud-appen, hvor installatører kan få adgang til varmepumpen og foretage fejlsøgninger uden, at de behøver at komme hjem til brugeren.

Aquarea er også kompatibel med den tidsbesparende teknologi IFTTT (If This, Then, That) og med få og enkle instruktioner kan brugeren lave små ændringer som at tænde og slukke varmepumpen, til mere komplicerede handlinger som at sende fejlmeldinger på e-mail og tilkoble andre smartenheder i hjemmet. På den måde kan brugeren med en enkelt handling udløse flere tilpasninger som for eksempel, at ændre temperaturen eller skrue op og ned for lyset på baggrund af temperaturændringer eller mængden af dagslys.

Nyd godt af varmen med Panasonic varmepumper

Med en Panasonic varmepumpe kan du nyde godt af varmen, hvor du er sikret en besparelse på tusindvis af kroner hvert år.  Typisk vil man kunne spare ca. halvdelen af sin varmeregning, hvis man erstatter sin elvarme med en Panasonic varmepumpe. Ligeledes gør man også noget godt for miljøet, hvor CO2 udslippet mere end halveres. Du kan stadig have det varmt indenfor, hvis det er minus 25⁰C udenfor ved brug af en Panasonic varmepumpe.  Det betyder for dig som benytter en Panasonic varmepumpe, at du er sikker på at få en varmepumpe med de bedste kvaliteter.

Danmarks mest udbredte varmepumpe

Panasonic varmepumpen er den mest udbredte i Danmark, såvel indenfor luft luft varmepumper, som luft vand varmepumper. At køberne rundt omkring i danske hjem, sommerhuse og kolonihavehuse, som oftest støder på  Panasonic varmepumper, har haft en selvforstærkende effekt. Hos Scanheat sælger vi meget gerne Panasonic, men kan bestemt også anbefale andre mærker som Toshiba, Mitsubishi og Fujitsu. Vi er ikke "gift" med noget mærke - fordi vi ved, at der findes megen anden god kvalitet end Panasonic. Vil du vide mere om hvad vi anbefaler, kan du søge her på siderne, eller kontakte os på mail eller telefon.

Gå til produktet