Viser alle 2 resultater

Haier varmepumpe

Haier blev grundlagt i 1984 og har siden da haft stigende vækst, hvilket har resulteret i, at en Haier varmepumpe otte år i træk har ligget nr. 1 inden for salg af aircondition og varmepumper.

Successen skyldes blandt andet, at Haier konstant arbejder med udvikling af nye klimaanlæg, og at de i processen lytter til forbrugerne og tager højde for deres ønsker og behov.

I deres udviklingscentre og laboratorier, som er placeret over hele verden, udfører de desuden flere end 600 internationale test for at være sikre på at imødekomme de krav, der stilles til varmepumper og aircondition fra Europa, Asien, Amerika, Australien og Mellemøsten, som Haier eksporterer til. Det gør det muligt for Haier at levere tidens og fremtidens mest fuldendte klimaløsninger.

- 2200
10.995 kr.
- 2800
8.395 kr.

Miljøvenligt fokus og ansvar

Som moderne virksomhed har Haier valgt at fokusere på miljøet, og Haier er meget bevidst om det ansvar, de har, som den største producent inden for feltet. I udviklings- og testprocessen bliver der således taget højde for de mulige miljøpåvirkninger, produkterne kan have, samt investeret i nye teknologiske løsninger, ligesom Haier har et klart mål om at reducere deres CO2-udslip. Derfor anvender Haier kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige komponenter i alle deres produkter. Alle Haiers produkter er således Eurovent-certificerede og lever op til det europæiske krav om Eco-design og energimærkning. Haier støtter op om et bedre indeklima Haier sætter fokus på et bedre indeklima. Derfor støtter de gennem deres samarbejdspartnere i Danmark, Astma-Allergi Danmark, som arbejder for at gøre det lettere for de 1,5 millioner danskere, der døjer med overfølsomhedssygdomme.
Gå til produktet