Viser alle 8 resultater

Daikin luft til luft varmepumper til enhver bolig

Uanset om du renoverer din nuværende bolig eller bygger en ny, er en Daikin varmepumpe den oplagte kvalitets løsning på dine opvarmnings- og kølebehov. En Daikin varmepumpe henter energien fra udendørsluften. Den konverterer den til enten varme eller kulde, som så blæses ind i din bolig. Luft-til-luft varmepumperne fra Daikin er altså nyttige i både sommer- og vinterhalvåret. Ligesom de med deres luftrensende funktion bidrager til et bedre indeklima.

Vores luft-til-luft varmepumper er desuden nemme at installere og ideelle til udskiftning af gamle elektriske varmesystemer. De fleksible enheder kan tilpasses alle grundplaner, og deres A+++ energimærker opfylder alle krav til grønt byggeri.

- 1794
16.995 kr.18.395 kr.
- 1950
13.200 kr.14.750 kr.
- 1305
14.690 kr.17.295 kr.
- 1694
18.900 kr.20.395 kr.
- 2500
17.495 kr.18.495 kr.
- 2000
7.995 kr.
- 1500
12.495 kr.
- 2350
11.495 kr.12.645 kr.

Inverter teknologi

Udstyret med Daikins unikke signatur inverter-teknologi Daikin inverter-teknologien er en energibesparende teknologi, der på en effektiv måde styrer motorhastigheden og reducerer energiforbruget med op til 30 % i forhold til ældre teknologier. I stedet for at bruge ekstra energi til start og stop finjusterer inverteren motoromdrejningerne, så varmepumpen kører konstant og langt mere effektivt på lang sigt. Det sikrer dig en effektiv løsning, der skåner både miljøet og pengepungen, når du vælger en luft-til-luft varmepumpe fra Daikin.

Daikins mission

Hos Daikin er det vores mission at levere bæredygtige indeklimaløsninger af høj kvalitet, der bidrager til såvel et behageligt indeklima hos vores kunder som en minimal miljøbelastning. Udvalget af luft til luft varmepumper er ligeledes udviklet med afsæt i en stræben efter at levere de mest energieffektive løsninger til både opvarmning og nedkøling, ligesom ethvert af Daikins produkter har kundens komfort og velvære i fokus.  

Gode løsninger

Uanset om du er på udkig efter en løsning til et enkelt rum eller et system til hele boligen, så kan vi imødekomme dine ønsker og krav. Scanheat har et bredt udvalg af prisvindende kvalitetsprodukter fra Daikin, så du altid kan finde en luft til luft varmepumpe-model, der passer til dine behov. Vi finder en energieffektiv løsning med fleksible tilpasningsmuligheder, så du får en god og veludført installation med en luft til luft varmepumpe fra Daikin.  

Sikkert Valg

Produkter fra Daikin er således et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som nedkøling – uanset om du har brug for opvarmning eller nedkøling i et enkelt rum i din bolig, eller om du søger alternative energikilder til sommerhuset.
Gå til produktet