Levering

Levering af varer og montager.

Grundet den markant øgede efterspørgelse på varmepumper, samt leverings- og bemandings situationen, er det vigtigt at du som kunde læser nedenstående.

Estimeret leveringstider for nye ordrer med montage:

Luft til vand: 2 – 4 uger

Luft til luft: 4 – 6 uger

Kan du leve med ovenstående, anbefaler vi at du lægger din ordre med det samme, og derved får en plads i køen. Vi hæver naturligvis ikke penge på dit kreditkort, før vi har leveret og monteret din varmepumpe.

Hvad sker der efter din ordre:

Luft til vand:
1 – 2 uger før vi er klar til at montere din luft – vand varmepumpe kontakter vi dig for at aftale nærmere. I tidspunktet mellem ordre aflæggelse og vi kontakter dig, kan du etablere el og sikkerhedsafbryder, samt forberede pladsen til ude delen.
Montagen tager en dag, når der er tale om en standardmontage. Læs om luft – vand montagen her

Luft til luft:
2-5 dage før vi kommer til dit område, bliver du kontaktet af montøren, således I sammen kan aftale tidspunktet for montage. Læs om luft – luft montage her

Bemærk at vi ekspederer ordrer i den rækkefølge de kommer ind, og kan ikke rykke nogen foran andre.

Leveringstider for nye ordrer uden montage

Ønsker du at købe en varmepumpe uden montage bedes du følge nedenstående procedure. Proceduren er fastsat grundet det store pres på forsyningskæderne, idet lager situationerne ændrer sig med timers varsel, nogle gange minutter.

  1. Du afgiver en ordre på den varmepumpe du ønsker, på vores webshop.
  2. Vi checker lagerstatus.
  3. Vi sender din vare hvis den er på lager.
  4. Kan vi ikke levere indenfor 2 uger får du besked.
  5. Er leveringstiden for lang, kan du annullere ordren.
  6. Vi trækker ingen penge på dit kort, hvis ikke vi kan levere din varmepumpe. Iøvrigt trækkes pengene først ved afsendelse.

Der kan ikke fastsættes eller ønskes eksakte datoer, eller tidspunkter for levering – grundet det store pres på såvel varmepumpe- som distributions branchen.

Husk at en varmepumper altid skal monteres af certificerede KMO og VE uddannede firmaer.

For Panasonic er der alene 5 års garanti, hvis varmepumpen er monteret af en Panasonic Propartner certificeret virksomhed, og de lovpligtige serviceeftersyn er overholdt.