Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Sammenlign0
Søgemuligheder

Pris

1195kr - 61195kr

SCOP

4 - 7
Samsung Smart Exclusive 9 luft luft varmepumpe M. Wifi Samsung Smart Exclusive 9 luft luft varmepumpe M. Wifi
INDBYGGET WIFI
10.495 kr. 13.495 kr.
Dette tilbud udløber om:
Weeks
Days
Op til 4000.- kr. i energitilskud. Danmarks største udvalg af varmepumper.2017 udgave. SCOP på 5,1Indbygget Wifi. 17 dB i lydniveauEffekt - varme: 800-6300 WattHele 3590 Watt ved -15 graderTopmodellen fra Samsung, med...
34.995 kr. 49.995 kr.
Dette tilbud udløber om:
Weeks
Days
2017/18 modelSuper kraftig varmepumpe og aircondition. Helt op til 14 kW varme.Velegnet til de store lokaler, gildesale, værksteder, lagerhaller, synshaller osv.Nem at opstille.Se mere nedenfor....

Med en varmepumpe fra Samsung, får du en varmepumpe med den nyeste teknologi indenfor varmepumper.

Samsungs nye topprodukt Smart 09 har indbygget wifi modul, til fjernstyring, hvilket sikrer dig en særdeles alsidig styring af din varmepumpe. Samsung Smart er nemlig den første luftvarmepumpe på det nordiske marked, som der har indbygget wifi som standard.

Download varmepumpe appen til din smartphone eller tablet, og så kan du fjernstyre din varmepumpe, uden at det er nødvendigt med ekstra tilbehør eller unødige installationer.

Fjernstyringen har samtidig den fordel, at du kan fjernstyre din varmepumpe direkte hjemmefra, så der er tændt for varmen i f.eks. sommerhuset inden du ankommer.

Samsung er en pålidelig varmepumpe
Nordiske hjem er bygget i de mest krævende miljøer og kræver derfor varmepumpesystemer af højeste kvalitet, for at kunne arbejde i disse ekstreme forhold. Pålidelighed er derfor en af nøglefaktorerne for Samsung.

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet