match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock

Panasonic 

Panasonic

Panasonic varmepumper

Varmepumper fra Panasonic er kvalitets varmepumper, der udelukket er udviklet til det nordiske klima, og et af de bedst sælgende mærker på det danske marked.  Varmepumperne fra Panasonic er med en høj energiklasse og en super god ydelse, der udnytter temperaturer udenfor helt ned til  -25⁰C. 
Klik her for at læse mere om varmepumper nederst på siden

I denne video kan du se hvor effektivt en Panasonic varmepumpe afrimer...

 


Nyd godt af varmen med en Panasonic varmepumpe

Med en Panasonic varmepumpe kan du nyde godt af varmen, hvor du er sikret en besparelse på tusindvis af kroner hvert år.  Typisk vil man kunne spare ca. halvdelen af sin varmeregning, hvis man erstatter sin elvarme med en Panasonic varmepumpe. Ligeledes gør man også noget godt for miljøet, hvor CO2 udslippet mere end halveres.
Du kan stadigt kan have det varmt indenfor, hvis det er minus 25⁰C udenfor, ved brug af en Panasonic varmepumpe.  Det betyder for dig som benytter en Panasonic varmepumpe, at du er sikker på at få en varmepumpe med de bedste kvaliteter.

Danmarks mest udbredte varmepumpe

Panasonic varmepumpen er den mest udbredte varmei Danmark, såvel inden for luft-luft, som luft-vand varmepumper. At køberne rundt omkring i danske hjem, sommerhuse og kolonihave huse, som oftest støder på en Panasonic varmepumpe, har haft en sel forstærkende effekt. Hos Scanheat sælger vi meget gerne Panasonic, men kan bestemt også anbefale andre mærker som Toshiba, Mitsubishi og Fujitsu. Vi er ikke "gift" med noget mærke - fordi vi ved at der findes megen anden god kvalitet end Panasonic. Vil du vide mere om hvad vi anbefaler, kan du søge her på siderne, eller kontakte os på mail eller telefon.

5 års garanti på Panasonic varmepumper, og gerne 10 år.

På alle vores varmepumper fra Panasonic yder Scanheat altid 5 års garanti på alle delene i varmepumpen. Ligeledes har vi prisgaranti på alle vores varmepumper, som sikrer dig den laveste pris på det danske marked.

Den  mest solgte varmepumpe fra Panasonic er NE9PKE luft/luft varmepumpen,  som er perfekt til alle typer rum, hvor der er brug for en energibesparende vedligholdelsesvarme.  Denne model fra Panasonic varmer op til hele 150 m2 i din bolig. Her får du mest muligt for pengene.

Vil du have en højere udnyttelses grad anbefaler vi HE9PKE, som har en energi klasse A++.

Skal det være den lidt mindre model fra Panasonic så anbefaler vi CE9PKE luft/luft varmepumpen, som varmer op til 100 km2 i din bolig.

Hos Scanheat fører vi alle de forskellige modeller af panasonic varmepumper og har du spørgsmål til Panasonic varmepumperne,  så kan du ringe til vores kundeservice på tlf. 76 28 41 00 - hvor vi sammen finder den bedste varmepumpe til dig.

Sammenlign 0