match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock

Varmepumper 

Varmepumper
Varmepumper er fremtidens opvarmningsform. Strøm fra krafværkerne på mere og mere miljøvenlige drivmidler, samt varmepumpernes særdeles høje udnyttelsesgrad, gør at du personligt opnår en særdeles billig opvarmningskilde, samtidig med at du gør en god gerning for miljøet - tilgavn for os alle, og de kommende generationer.
Klik her for at læse mere om varmepumper.

 • Panasonic
  Panasonic

  Panasonic varmepumper

  Varmepumper fra Panasonic er kvalitets varmepumper, der udelukket er udviklet til det nordiske klima, og et af de bedst sælgende mærker på det danske marked.  Varmepumperne fra Panasonic er med en høj energiklasse og en super god ydelse, der udnytter temperaturer udenfor helt ned til  -25⁰C. 
  Klik her for at læse mere om varmepumper nederst på siden

  I denne video kan du se hvor effektivt en Panasonic varmepumpe afrimer...

   


 • Daikin
  Daikin
 • Toshiba
  Toshiba

  Toshiba varmepumper

  I disse år er der meget fokus på vores klima. Vores forbrug af olie og kul har belastet vores omgivelser i sådan grad, at fremtidsudsigterne er tankevækkende. Derfor er det ganske naturligt, at mange af os hele tiden søger nye måder, hvorpå vi kan spare på energien og derved hjælpe til med at løfte en smule på den byrde, naturen belastes med lige nu. Det er nok en af grundene til, at Toshiba varmepumper er blevet populære.

  Læs mere om varmepumper nederst på denne side.
 • Fujitsu
  Fujitsu

  Fujitsu varmepumper

  Vores klima er under pres, og aldrig har der været mere fokus på det end i disse år. Der laves fjernsynsudsendelser og skrives bøger om, at vi må løfte i flok og derved alle sammen tage ansvar for vores overforbrug af fossile brændstoffer som kul og olie.  Du kan også tage din del af ansvaret ved at investere i en Fujitsu varmepumpe.

  Læs mere om varmepumper nederst på denne side. • Mitsubishi
  Mitsubishi

  Mitsubishi varmepumper

  En varmepumpe er en god idé, hvis man både vil gøre noget godt for sig selv og for naturen.  Det er efterhånden alment kendt, at vores klima har lidt overlast, grundet vores forbrug af fossile brændstoffer som kul og olie. Fremtidsudsigterne er uklare, og buddet lyder, at vi må prøve at spare på energien hvor vi kan.

  Læs mere om varmepumper nederst på denne side.
 • Luft til vand
  Luft til vand

  Luft til vand varmepumper

  Varmepumper er overordnet set en relativt ny teknologi, hvor det er muligt at udvinde billig energi fra naturen på en CO2-venlig måde. Der findes flere forskellige typer af varmepumper, og en af dem er luft til vand varmepumpen, der trækker energien ud af luften udendørs, og omsætter den til varmt vand til indendørs brug.
  Klik her for at læse mere om luft-vandvarmepumper nederst på siden

 • Luft til luft
  Luft til luft

  Luft til luft varmepumper

  Luft til luft Varmepumper er en effektiv og energi besparende energi form, som i stigende grad anvendes i sommerhuse og almindeligt parcelhusbyggeri. Årsagen til populariteten er bl.a., at installationsprisen er lav, og at der normalt er betydelige besparelser at hente på driften. Der findes forskellige typer af varmepumper, og luft til luft varmepumpen er den billigste af dem alle. Den udvinder varmen fra luften udendørs, og sender den varme luft ind i huset.

  Læs mere om varmepumper nederst på denne side.
   Klik her for at læse mere om luft-luft varmepumper nederst på siden

 • Gulvmodel
  Gulvmodel
 • Brugsvand varmepumpe
  Brugsvand varmepumpe
 • Pakker
  Pakker
  Her finder du vores pakkeløsninger
 

Generelt

Det smarte ved en varmepumpe (luft til luft) er, at den tager energien fra luften udenfor og bruger denne energi (varme) til at opvarme rummet indenfor. På den måde udnyttes den gratis varme og energi, som udendørs luften indeholder.

Varmepumper, luft-luft og luft-vand, har alle gennemgået en varmepumpe test. Varmepumpen er en effektiv mulighed for dig, som ønsker at spare mange penge på din varmeregning. Med en varmepumpe fra Scanheat, har du mulighed for at få en energivenlig løsning til dit hjem. Effektfaktoren for en varmepumpe ligger i dag på over 4, hvilket vil sige, at en varmepumpe generer over 4 gange så meget energi, som den selv anvender. Du kan dermed opnå varme for godt fire kroner, for hver gang, at du betaler én. En varmepumpe er derfor en rigtig god investering for dig, som ønsker at få mest mulig ud af dit budget.

Der er  store besparelser at opnå på varmeregningen, hvis udskifter, eller supplerer,din nuværende varmeløsning med en varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er en opvarmningsform, som optager varmeenergien fra luften udefra, og derefter omdanner energien til varme indenfor - billigt - effektivt og hurtigt.

I forhold til andre opvarmningsformer er en luft til luft varmepumpe billig at investere i, da det er et afprøvet og stabilt system. En luft-luft varmepumpe kan både varme og køle, og er derfor også en hjølp påde varme sommerdage. Med en luft til luft varmepumpe får du både varme og kulde, som kan bruges både om sommeren og vinteren, du styrrer selv systemet med fjernbetjeningen som er standard, eller med en App fra telefonen. Luft til luft varmepumper er en billig opvarmningsform, som udnytter energien optimalt. En varmepumpe er suverænt den billigste og bedste løsning til at opnå et optimalt indeklima, såvel om vinteren som om sommeren.

Hvordan fungerer en luft til luft-varmepumpe.

En luft til luft-varmepumpe fungerer som et omvendt køleskab. I et køleskab trækkes varmen ud af madvarerne i køleskabet, og varmen slippes ud på bagsiden af køleskabet.

På samme måde trækker en luft til luft-varmepumpe varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset inden for. En varmepumpe består af en indedel, der er placeret inde i huset, som leverer varmen, og en udedel, der er monteret udenfor som trækker varmen (energien) ud af luften. Luften inden for suges op gennem indedelen og tilføres energien udefra, hvorved den opvarmes, inden den igenblæses ud i huset.

Den tekniske forklaring er: Udedelen og indedelen er indbyrdes forbundet med to kobber rør med kølemiddel. Kølemidlet fordamper (bliver til en gas) i udedelen og fortættes (bliver igen til væske) i indedelen, hvilket afgiver varme. Der er en kompressor, der bruger strøm, der driver processen. SCOP værdien for en varmepumpe fortæller hvor godt kompressoren bruger strømmen i forhold til den varme den afgives, en SCOP på 5 fortæller at der bruges 1 Watt strøm, og leveres 5 Watt varme. Jo højrer SCOP – jo bedre.


Hvilken varmepumpe skal man vælge?

Varmepumper kommer i forskellige udgaver, og kan dermed opfylde forskellige behov. Du kan f.eks. investere i en luft til luft varmepumpe, som der kan anvendes i et sommerhus, i en kolonihave eller i helårsbeboelser. Dette er en særdeles effektiv samt energibesparende varmepumpe, som har en lav installationspris, og samtidig er vedligeholdelsesomkostningerne lave på denne type. Som sagt, findes der forskellige udgaver af varmepumper, og en luft til luft varmepumpe er den billigste løsning af dem alle.

En anden type varmepumpe, er en luft til vand varmepumpe. 
Denne type varmepumpe er særdeles velegnet til at opvarme vand med, såvel  brugsvand, som vand til gulvvarme / radiator varme. En luft til vand varmepumpe udnytter varmen, som findes i udeluften, og anvender denne til at producere varme, samt varmt vand i hjemmet. Denne type varmepumpe kan f.eks. anvendes, som den eneste varmekilde i hjemmet. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Selve udedelen er en stor ventilator, og denne ventilator overfører varme til indedelen og centralvarmeanlægget. Herefter kan varmen ledes ud i radiatorer, samt producere varmt brugsvand.


Hvad kan man spare med en varmepumpe?

En varmepumpe kan spare dig for 50% til 70% på din varmeregning, og hvis du anvender el til opvarmning i hjemmet, så kan du spare helt op til 80%. Dette afhænger af hvilken type varmepumpe du vælger. Uanset hvilken varmepumpe du vælger at købe hos Scanheat, så sikrer vi dig, at du får en varmepumpe i høj kvalitet. Vi leverer hotline service samt serviceydelser på alle vores varmepumper, uanset mærke.

Installationen af luft-luft varmepumpe.

Luft-luft varmepumper er nemme at installere. Selve installationen tager som standard, ikke mere end tre til fem timer. Prisen for en varmepumpe opgives ofte uden installation, og installationen købes derfor separat. Læs om Scanheat's intallation af luft-luft varmepumper her.

Husk altid at købe varmepumpe og installation samme sted, for at undgå varmepumpe-fælden.

Der monteres en ude- og en indedel, som forbindes med rør, hvori kølemidlet bevæger sig. Der bores et hul gennem ydermuren til rør og kabler, hullet er ca. 70 mm. Indedelen placeres typisk 20-30 cm under loftet og udedelen placeres på et plant stabilt underlag udenfor. Varmen fra indedelen cirkulerer ud i huset, varmen afgives dog naturligvis bedst i rummet hvor indedelen sidder, hvilket man skal være opmærksom på, når man vælger placeringen. Åbne døre giver naturligvis bedst fordeling af varmen. For 9 ud af 10 luft-luft varmepumper, vil en 10A forsikring, 220/230 Volt være rigeligt.

Det er lovpligtigt at benytte en autoriseret (KMO uddannet) montør, til installationen. Du kan læse om installation af luft-vand varmepumper her.

Sammenlign 0