PAKKE, Panasonic Luft Til Vand Varmepumpe – All In One 7 KW J-gen

79.995 kr.

7 kW J-generation Kompakt indedel- Nyeste 2022 model.

OBS: Kampagnepris – Gælder så længe lager haves

Aquarea All in One Compact er den ultimative pladsbesparende løsning. Reduceret dybde på indedelen – hele 117 mm – hvilket gør integrationen med skabe i bryggers eller teknikrum særdeles let.

> Lavere højde giver plads til installation
> Let adgang til hydrauliske dele
> Forudinstalleret forbedret magnetfilter
> Kan levere 60 °C varmt vand selv ved -10 °C uden for temp.
> 185L rugsvandstank med Anode. Rustfrit stål.
> Fuldt integrerede elementer begrænser antallet af ekstradele

Dimension indedel: H x B x D 1640 x 598 x 600 mm

Pakken indeholder:

√  SCOP op til 5,07
√  Varmepumpe, inde- og udedel, nyeste model
√  Standardmontage
√  185 L rustfri brugsvandtank
√  Fødder til udedel
√  Buffertank
√  10 års garanti på rustfri brugs vandtank
√  Kørsel frem og tilbage

Med denne løsning får du: ∗ En komplet løsning ∗ Vi leverer og monterer ∗ VE & KMO certificeret installation og dimensionering.

Se flere data nedenfor….

⭐️ Se også vore 9 og 12 kWatt pakke

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe her: Få et uforpligtende tilbud her

79.995 kr.

7628 4100 send besked

Specifikationer

Godt at vide

Ingen betaling før montering…

Når du gennemfører dit køb her på siden, hæver vi naturligvis først din betaling, når din vare er leveret og monteret.
Til gengæld kommer du ind i vores planlægnings afdeling med det samme. Det fremrykker tidspunktet for montering hvis du handler med det samme.

Du behøver ikke betale det hele nu…

Din varmepumpe kan finansieres, via vores samarbejde med Santander afbetaling. Du kan vælge Santander som betalingsform under betaling. Du bliver guidet gennem de forskellige valg undervejs.

Få professionel vejledning…

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så ring til os!
Scanheat er VE og KMO autoriseret, så du får troværdige og ærlige svar hos os. Det giver dig tryghed for god økonomi og tryghed i hele forløbet

Ring gerne til 7628 4100.

Tryk her for at få et uforpligtende tilbud: Giv mig tilbud!

 

Vare data

Nyeste 2022 model.

Den nye J Generation præsterer en SCOP på helt op til 4,90. Den nye J-generation er tilpasset så energimærkningen med det kommende nye regulativ er A+++ ved drift i lav temperatur, som er den højest mulige energiklasse.

Forbedret SCOP
Forbedret tilgang til installations dele som køle rør, ventiler og pumpe.
Magnet filter, til clearing af urenheder
Op til 25 meter mellem inde- og ude del
Touch-Styreenhed
Vandrørføring i bunden af All in One-enheden (nem at installere).
Elektriske forbindelser på forsiden
Reduceret installationsplads

Panasonic luft vand All in One – 7 kW  J-generation

Energibesparelse er lig med økonomisk besparelse 

Aquarea er det intelligente valg til besparelse på varmeregningen. Aquarea anvender luft til vand- varmepumpeteknologi og er yderst effektiv og miljøvenlig.
Varmepumpen anses for at være et ‘grønt valg’, da varmeenergien hentes fra omgivelserne, hvilket gør løsningen bæredygtig. Aquarea-enheder leverer fremragende resultater. De kan opnå A+++ i området A+++ til D for opvarmning og A+ i området A+ til F for varmt brugsvand, hvilket fører til store besparelser på elregningen.

Teknologi for at spare energi 

Aquarea opfanger varmeenergien fra den omgivende luft og overfører den til det vand, der skal bruges til at opvarme dit hjem, til varmt brugsvand og endog til afkøling af huset, hvis der er behov for det. Denne teknologi fungerer, selv når udendørstemperaturen er ekstremt lav. Med Aquarea opfanges op til 80 % af den nødvendige varmeenergi fra den omgivende luft.

Panasonic luft vand All in One er en pladsbesparende løsninger, som er ideelle til installationer, hvor der er begrænset plads.
· Hydrokit og beholder som samlet enhed
· Rørtilslutninger i bunden gør, at der er mere plads

over enheden, som kan bruges til andre formål
· Intet behov for buffertank
· Rørlængde på op til 50 m
· Moderne fjernbetjening, der kan installeres op til

50 m fra indendørsenheden

Tilpasser sig til dit hjem 

Panasonic luft vand All in One tilhører Aquarea-serien. Aquarea-serien er uhyre fleksibel. Med et bredt udvalg fra 3 kW til 16 kW har du mulighed for at vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere, og vil have højere driftsomkostninger?

Aquarea-serien kan fuldt ud tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60° C og giver en vis grad af fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs (se tabellen for hver models begrænsninger).

Mere komfort 

Aquarea-varmepumpen kan styre temperaturen nøjagtigt på grund af de driftssikre inverterkompressorer fra Panasonic. Selv ved ekstreme vejrforhold (-20°C) opvarmer Aquarea din bolig effektivt. Aquarea kan også afkøle rum om sommeren og levere varmt vand året rundt, med forskellige indstillinger for at skabe den ultimative komfort.

Mere indeni, mere plads til dig 

Den kompakte Aquarea All in One byder på det seneste indenfor pladsbesparende løsninger. Enheden leverer effektiv opvarmning og varmt brugsvand og opbevarer det i en 185-liters beholder i rustfrit stål med høj isoleringsevne, der reducerer energitab. De fuldt integrerede elementer betyder, at der virkelig er tale om en All in One-enhed, hvor rørtilslutninger i bunden betyder, at der er mere plads over enheden, som kan bruges til andre formål. Den kompakte Aquarea All in One reducerer antallet af ekstra dele, forkorter installationstiden og giver mere plads i de omliggende områder.

All in One med Vakuumisoleringspanel (VIP)
Panasonic U-VacuaTM er et højtydende vakuumisoleringspanel (VIP) med meget lav konduktivitet, hvis ydeevne er cirka 19 gange bedre end normalt urethanskum.

Højkvalitetetskomponenter indeni: 

· Vedligeholdelsesfri 185-liters Inox-beholder
· Vandpumpe med variabel hastighed (klasse A) · Magnetfilter med stopventil
· Ekspansionsbeholder
· Vortex flowsensor
· Reservevarmepumpe
· Sikkerhedsventil
· Udluftningsventiler
· 3-vejsventil medfølger

Teknologi til fremtiden 

R32-kølegas: En ‘lille’ ændring, der vil ændre alt 

Panasonic anbefaler R32, fordi det er en mere miljøvenlig løsning. Sammenlignet med R22 og R410A har R32 en meget lille potentiel effekt på nedbrydningen af ozonlaget og den globale opvarmning.

1. Installationsmæssig innovation 

· Dette kølemiddel er 100 % rent, hvilket gør det lettere at genbruge

2. Miljømæssig innovation 

· Ingen indvirkning på ozonlaget
· 75 % mindre indvirkning på global opvarmning i forhold

til R410A

3. Økonomisk og energiforbrugsmæssig innovation 

· Lavere omkostninger og større besparelser · Højere energieffektivitet end R410A

Panasonic har introduceret sit hidtil mest effektive Aquarea-sortiment. Den nye Aquarea J Generation scorer højt på energieffektivitet, design og komfort med nye funktioner, som giver fordele for både installatør og ejer.
Aquarea er kendt for at være en yderst effektiv løsning, der benytter luften som en 100 procent vedvarende energikilde. Den nye J Generation har forbedret effektivitet i forhold til den foregående generation med en COP på 5,33 i WH-UD03JE5-modellen og en varmtvandsbeholder på op til 3,3. Fra september og med 2019 vil modellerne blive klassificeret A+++ ved drift i lav temperatur, som er den højeste energiklasse i henhold til det nye energimærkningsdirektiv 2010/30/EU.

For at understøtte en mere miljøvenlig anvendelse bruger Aquarea R32 kølemiddel. R32 er let at genanvende, har ingen indflydelse på ozonlaget og 75 procent mindre påvirkning på den globale opvarmning, hvilket bidrager til at mindske en bygnings kulstof-aftryk. R32 er også et økonomisk alternativ med højere effektivitet og 30 procent mindre kølemiddel end tidligere, så kunderne både får besparelser og væsentlige miljømæssige fordele.

Ny J generation

Den nye J Generation har forbedret komfort, selv under ekstremt lave temperaturer på ned til -20˚C. Der er to nye sensorpositioner til rådighed for varmtvandsregulering, som kan vælges for at forbedre effektiviteten eller komfortniveauet. Brugere kan vælge en mulighed for øget effektivitet samt den mest effektive DHW COP, når de arbejder i part load, eller en mulighed for øget komfort for at reducere opvarmningstiden ved drift i fuld belastning.

J Generation indeholder mere støjsvage udendørsenheder i forhold til tidligere modeller. Det hjælper med at reducere støj uden for ejendommen, hvilket er særlig attraktivt i landdistrikterne, hvor fred og ro er en vigtig komfortfaktor.

Aquarea serien

Design har været en vigtig overvejelse ved de nye J Generation-modeller på grund af ønsket om at forbedre rækkevidden for både installatører og slutbrugere. Udvidede rørlængder giver øget fleksibilitet og mulighed for at imødekomme flere bygningstørrelser. 3kW- og 5kW-kapaciteterne har nu en total rørlængde på 25 meter, hvilket også giver en øget højdeforskel mellem indendørs og udendørs enheder fra 5 til 20 meter. 7kW når imidlertid en højere grænse på op til 50 meter, så brugerne kan tilpasse systemet til netop deres behov. En længde på 30 meter øger desuden installationsmulighederne for fagfolk.
For yderligere installationsfleksibilitet kan Aquarea J Generation nå en output vandtemperatur på 60˚C. Derudover er der en ny kølerfunktion, som kan køle ned til 10˚C, hvilket er den perfekte løsning til fleksibel miljøstyring.
For at maksimere levetiden for et Aquarea J Generation-system omfatter modellerne også et magnetisk filtreringssystem. Dette fjerner dårlige partikler fra vandet, hvilket forbedrer systemets ydeevne.

Aquarea J Generation All-in-One har bibeholdt kernen i sit populære design, men med de yderligere fordele, der er beskrevet ovenfor. Der er fortsat ledig plads oven på AIO-enheden, takket være forbindelsesporten til kølemidlet, som er placeret bag på enheden, hvilket giver ekstra opbevaringsplads i hjemmet.

For intelligent vedligehold, er Aquarea Service Cloud tilgængelig som led i Aquarea Smart Cloud-kontrolsystemet. Aquarea Service Cloud aktiverer eksterne vedligeholdelsestjenester, når brugeren fjernstyrer eller overvåger sin opvarmning og varmtvandsbeholder. Denne fjernvedligeholdelsesfunktion sparer både tid og installatørbesøg.

Læs om tilskud til luft-vand

Ekstra info
SCOP

4,90

Nominel ydelse

7 kWatt

Energi mærke 35 grader

A+++

Energi mærke 55 grader

A++

Sikret ned til

-20

Indbygget varmt vand tank

Ja

VE godkendt

Ja

COP ved 7° (35° fremløb)

4,76

Ydelse ved 7° (35° fremløb)

7,0 kW

WIFI

Tilkøb

Tilbehør

Du kunne også være interesseret i...

- 200
499 kr.
5.999 kr.
4.999 kr.

Skriv til os

  anmeldelser

  Jeg købte en Panasonic luft til luft split varmepumpe i 2022 til mit udlejningshus.

  Installationen af min Panasonic Luft-vand varmepumpe med el-vandvarmer gik problemfrit. To erfarne montører fuldførte arbejdet effektivt, og de gav mig en grundig gennemgang af anlægget.

  Jeg har endnu ikke haft brug for varmen, men ser frem til at spare på energiomkostningerne sammenlignet med mit tidligere gasfyr. Jeg er tilfreds med den professionelle service og ser frem til at se, hvordan varmepumpen vil præstere i de kommende måneder.

  Lars

  Vi skiftede fra gasfyr til luft/vand varmepumpe med el-vandvarmer fra Scanheat A/S i 2022. Vi er meget glade for varmepumpen. Den passer sig selv og vi oplever en mere stabil varme i huset end tidligere.

  Anlægget blev sat op på en enkelt dag, mens vi ikke var hjemme, således vi ikke manglede vand eller varme en eneste dag. 

  Mette

  Jeg gik fra et gasfyr til en luft/vand varmepumpe med elvandvarmer fra Scanheat A/S i 2022. Anlægget har kørt uden problemer siden dag ét. Vi har aldrig manglet varmt vand. Elvandvarmer-løsningen har virket perfekt for os. Den største fordel har været besparelsen.

  Positiv oplevelse. Vil gerne anbefale Scanheat A/S.

  Anders

  Jeg købte en Panasonic luft til luft split varmepumpe i 2022 til mit udlejningshus.

  Varmepumpe-montørerne kom til aftalt tid. De lavede et super stykke arbejde. Vores lejere har ikke manglet hverken varme eller varmt vand og de er tilfredse med den lave varmeomkostning. Vi er meget tilfredse med Scanheat og varmepumpen.

  Viggo

  Jeg skiftede fra gasfyr til en Panasonic all in one 7KW luft til vand varmepumpe fra Scanheat i 2022.

  Min samlede varmeregning er blevet mindre og vi har aldrig manglet varmt brugsvand. Der var nogle problemer med at få cirkulationspumpen til at fungere med anlægget, men disse blev hurtigt løst af Scanheat.

  Samlet set er jeg meget tilfreds med min oplevelse og vil gerne anbefale Scanheat til andre kunder

  Claus

  Vi overvejede at skifte til en luft til vand varmepumpe og kontaktede Scanheat i Horsens.

  Scanheat tilbød at sende en tekniker ud til vores adresse for at besigtige opgaven.

  Vores spørgsmål igennem forløbet er blevet besvaret hurtigt og fagligt. Deadlines blev overholdt og varmepumpen blev monteret på en enkelt arbejdsdag.

  Anlægget blev sat op for 2 uger siden og vi glæder os til at se vores besparelse.

  Torben

  Udskiftning til varmepumpe - Super oplevelse

  Vi har brugt Scanheat i forbindelse med udskiftning af oliefyr til ny varmepumpe. Det har været en særdeles god oplevelse i hele processen. Lige fra første kontakt, over rådgivning om løsning til udførelse og afslutning. Hurtig og klar kommunikation undervejs i forløbet. Scanheat A/S virker kompetente og professionelle indenfor deres felt. Jeg kan kun give Scanheat A/S de allerbedste anbefalinger.

  Søren

  Vi har netop købt en ny varmepumpe til sommerhus

  Vi har netop købt en ny varmepumpe til udskiftning af vores gamle i sommerhuset. Scanheat gav rigtig god anbefaling i forhold til valg af ny model, god og konkurrencedygtig pris samt hurtig instalation.Alt forløb efter planen - kan kun give Scanheat mine varmeste anbefalinger.

  Torben

  Der var lige et par begynder..

  Der var lige et par begynder vanskeligheder. Men mange tak til Maius V.M. for det fine arbejde 😁

  Kate

  Super service og kompetent og erfaren…

  Super service fra salgsafdelingen, og meget venlig, kompetent og erfaren installatør.

  Christina

  Godt og trygt køb, perfekt!

  Scanheat har leveret og opsat ny Panasonic varmepumpe til os. Rigtig god oplevelse med køb over internet med fin vejledning over telefon. God og kompetent opsætning, inklusive tålmodig instruktion i brug af varmepumpen, herunder besvarelse af vore (underlige) spørgsmål.

  Kim

  De lever op til mere end forventninger

  De lever op til mere end forventninger. Vores oplevelse var rigtig godt.

  Erika

  Meget dygtig og serviceminded montør

  Meget dygtig og serviceminded montør, der brugte tid på at vise mig andre varmepumper, end den jeg faktisk havde bestilt.Prisen på varmepumpen var god. Bedre end jeg havde set andre steder.Alt i alt en god oplevelse med Scanheat.

  Erik

  Super arbejdsom og dygtig installatør

  Super arbejdsom og dygtig installatør. Selv om der var problemer blev det løst også selvom tiden gik. Følte mig i de bedste hænder hos Marius og Scanheat 👍

  Andreas

  Ny varmepumpe til sommerhuset

  Behagelig montør, som har lavet flot montering af varmepumpen. Anbefaler gerne til andre.

  Lars

  Super fed service

  Super fed service, montøren var meget professionel kendte produktet, og dens funktioner, vi kan kun anbefale scanheat.

  Jesper og Tina

  Fremragende service hele vejen igennem

  Fremragende service hele vejen igennem. Utroligt venlig, imødekommende, munter og kompetent ung montør. Og: god pris. What's not to like!

  Jørgen

  Jeg har lige fået installeret min nye…

  Jeg har lige fået installeret min nye varme pumpe og jeg er ovenud tilfreds med den service og behandling af både firmaet og montøren, meget professionelt, det er ikke sidste gang jeg handler der, det er helt sikkert. 5 ⭐️ herfra.

  Ragnar

  Rådgivning

  Brug formularen nedenfor. Så vender vi tilbage med det bedste bud på en løsning til dig.

   Gå til produktet