Elitenordic

Du kan vælge Santander finansiering som betaling.

Rentefri finansiering

1.495 DKK

Elitenordic gør mest for din varmepumpe. Ekstra garanti.

Med Elitenordic pakken, får du et koncept som bygger på Scanheat’s over 16 års erfaring med varmepumper.
Elitenordic giver fødder til din udedel samt ekstra isolering på hotgas røret som mindsker varmetabet fra varmepumpen. Nedenfor kan du læse nærmere om de enkelte tilbehørsdele.
Elitenordic gælder for varmepumper købt gennem Scanheat A/S. Elitenordic kan alene købes sammen med en ny luft/luft varmepumpe som monteres af Scanheat A/S. Elitenordic sælges ikke til luft/vand varmepumper.

Med Elitenordic får du nedenstående fordele:

Fødder:
Fødderne sørger for at løfte udedelen fri af underlaget, således kondensvandet frit kan løbe væk. Kondensvand fra udedelen opstår når der afrimes i de koldere perioder, og er en naturlig del af varmepumpe driften.

Ekstra isolering:
Med den ekstra isolerings hætte mindskes varmetabet på det der kaldes hotgas røret, altså der hvor varmen forlader varmepumpens udedel. Igennem en fyringssæson betyder det en klar forbedret drifts økonomi for din varmepumpe

10 års garanti:
Forøget tryghed.
De 10 års garanti på kompressor, mekaniske dele og print er din garanti for altid at have en funktionsdygtig varmepumpe.
Vi giver den suverænt bedste garanti i markedet. Kan kun bestilles sammen med ny varmepumpe.

Du skal huske at få lavet årligt eftersyn hvert år, i alle år du har varmepumpen – for at bibeholde 10 års garanti. Husk at gemme fakturaen for købet af Elitenordic pakken og de årlige eftersyn. Varmepumpen skal være monteret af Scanheat eller en anden KMO certificeret montør.
Service eftersynet skal være udført af kvalificeret personale med KMO certifikat. Det er brugeren af varmepumpen som har ansvar for bestilling af det årlige eftersyn.
Der er mange forskellige priser på det årlige eftersyn. Scanheat tager 1695,- i skrivende stund, men handler du lokalt, kan du givetvis få det billigere. Ofte vil de bedste tidspunkter for at få udført eftersynest være tidligt forår eller sensommeren, hvior der er mindst travlt ved de KMO certificerede montører

 

Du kunne også være interesseret i...

- 200
499 DKK
- 200
499 DKK
- 100
Gå til produktet