El vandvarmer til varmepumpe.

Rentefri finansiering

3.995 kr.4.995 kr.

Scanheat Gennemstrømningsvandvarmer og  El-Vandvarmer er unik. Vælg model til højre.

Du kan bruge gennemstrømnings vandvarmeren alene, eller endnu bedre – kombineret sammen med en monoblok varmepumpe og plade veksler.

Fordele sammenlignet med traditionelle vandvarmere:

⭐️ Nem at installere.
⭐️ Billigere i drift på årsbasis grundet intet tomgangstab.
⭐️ Lavere el-forbrug.
⭐️ Lavere CO2 aftryk til gavn for miljøet.
⭐️ Ingen Legionellabakterier.
⭐️ Løber aldrig tør for varmt vand.
⭐️ Fylder meget lidt.
⭐️ A-mærket.

En el vandvarmer er mindre end du tror

Modsat traditionelle varmtvandsbeholdere, så fylder Scanheat gennemstrømnings vandvarmer / el-vandvarmer næsten ingenting. 

I den nyeste generation af el-vandvarmere strømmer vandet nemlig gennem enheden. Således  opvarmes vandet kontinuerligt frem for at opbevare det i en traditionel varmtvandsbeholder.

Derfor måler gennemstrømningsvandvarmeren kun 44 cm i højden, 24,5 cm i bredden og 12,6 cm i dybden. Der er dermed et utal antal muligheder for at placere den.
Du kan sagtens have den hængende på badeværelsesvæggen, uden at forstyrre rummets design. Mange vælger også at placere den i skabet under en vask eller i bryggerset, hvor den gamle vandvarmer typisk er placeret.

Hvad koster elvandvarmeren i drift?

En elektrisk gennemstrømsvandvarmer er særdeles billig i drift og anvender ca. 200 kWh om året per voksen i husstanden, hvorimod en traditionel el-vandvarmer typisk bruger ca. 1.000 kWh om året.*

Dette giver en årlig besparelse på 800 kWh strøm, som koster mellem 2-2,5 kr. afhængig af dit elselskab.
Besparelsen er derfor mellem 1.600-2.000 kr. om året.

Derfor er vores el-vandvarmere også A-mærket. Du er velkommen til at ringe til os og få en snak om, om det kan betale sig for dig at skifte til en el-vandvarmer.

*Kilde: Energistyrelsens Elmodel Bolig 2016

Undgå skoldning og halvlunkent vand

Det store LCD-display på el-vandvarmeren fortæller dig alt, du behøver at vide om vandets temperatur, flow og strømmen i vandvarmeren.
Ved at dreje el-vandvarmerens knap kan du nemt indstille vandtemperaturen mellem 30 og 60 grader. Dette er en sikkerhedsforanstaltning mod at familiens mindste skolder sig på det varme vand. Du kan på den måde låse temperaturen, som du ønsker det. Således at temperaturen ikke overstige eksempelvis 45 grader, hvis nogen ved et uheld kommer til at dreje på knappen.

Som hovedregel er 40-45 grader tilstrækkelig til brusebade, håndvask med mere, så du behøver ikke skrue helt op på den højeste temperatur. På den måde får du varmt vand på den mest økonomiske og klimavenlige måde.

Lille, mellem eller stor el-vandvarmer?

Hvis du mangler en gennemstrømningsvandvarmer til sommerhuset, lejligheden eller kolonihaven, er den mellem udgaven af el-vandvarmeren ofte nok.
Hvis du har mange aftapningssteder, der kræver varmt vand samtidigt eller at du bor i parcelhus eller villa, kan du med fordel overveje af købe den største udgave af el-vandvarmeren.

Kombiner med plade veksler og varmepumpe

Den helt optimale løsning til opvarmning af din bolig og produktionen er at kombinere vores gennemstrømnings vandvarmer med en monoblok varmepumpe og plade veksler.

Du sparer både tid på installationen og plads. Samtidig vil du også spare på energien til opvarmning af brugsvand, idet du ikke har noget “tomgangs forbrug”. Du bruger kun energi til at opvarme vand, når du skal bruge det.

Se princip skitse nedenfor:

Kalk problemer...?

Når man har en traditionel brugsvands løsning med brugsvands tank, løber man ind i kalk problemer over id, pga. stillestående vand i tanken.

Kalk afsættes ved høje temperaturer. Det indbyggede legionella program der bruges i vandtanke øger også afsætningen af kalk. Et legionella program øger temperaturen til 65o C. for at dræbe legionella, hvilket er lig øget kalk i systemet.

To store fordele med gennemstrømnings vandvarmer

Med vores løsning undgår du stillestående vand i en tank og dermed risikoen for kalk og legionella - det giver dig mindre risiko for driftforstyrrelser og sygdom.

Smart varmelegeme

Til venstre ser du et billede af varme legemet i vores vandvarmer.
Varmelegemet har været i drift i 5 år, med et normal forbrug af varmt vand! Det er ret imponerende at det ser ud som nyt.
At der ikke er afsat kalk på varmelegemet skyldes, at vandet til forbrug kun opvarmes til mellem 45o C og 50o C - men......varmelegemet har også den smarte funktion at det er spiral formet og dermed vibrerer når der sættes spænding over legemet. Spændingen over legemet sker når der produceres varmt vand.

 

 

 

 

 

Data mellem model.

BEMÆRK: Ltr/min er ved temperatur forøgelse på 30 grader, dvs f.eks fra 10 til 40 grader.

Data stor model.

Flere data:

 

Standard montage luft-vand og elvandvarmer

Ønsker du at købe en gennemstrøms vandvarmer anbefaler vi at du ser på vores pakke løsninger her

En elvandvarmer og gennemstrømsvandvarmer skal monteres af autoriserede montører på vand og el siden.

Vælg model

Mellem, Stor

Gå til produktet