El vandvarmer til varmepumpe.

3.995 DKK4.995 DKK

Scanheat Gennemstrømningsvandvarmer og  El-Vandvarmer er unik. Vælg model til højre.

Du kan bruge gennemstrømnings vandvarmeren alene, eller endnu bedre – kombineret sammen med en monoblok varmepumpe og plade veksler.

Fordele sammenlignet med traditionelle vandvarmere:

⭐️ Nem at installere.
⭐️ Billigere i drift på årsbasis grundet intet tomgangstab.
⭐️ Lavere el-forbrug.
⭐️ Lavere CO2 aftryk til gavn for miljøet.
⭐️ Ingen Legionellabakterier.
⭐️ Løber aldrig tør for varmt vand.
⭐️ Fylder meget lidt.
⭐️ A-mærket.

3.995 DKK4.995 DKK

Mellem
Stor
Ryd
7628 4100 send besked

Specifikationer

Vare data

En el vandvarmer er mindre end du tror

Modsat traditionelle varmtvandsbeholdere, så fylder Scanheat gennemstrømnings vandvarmer / el-vandvarmer næsten ingenting. 

I den nyeste generation af el-vandvarmere strømmer vandet nemlig gennem enheden. Således  opvarmes vandet kontinuerligt frem for at opbevare det i en traditionel varmtvandsbeholder.

Derfor måler gennemstrømningsvandvarmeren kun 44 cm i højden, 24,5 cm i bredden og 12,6 cm i dybden. Der er dermed et utal antal muligheder for at placere den.
Du kan sagtens have den hængende på badeværelsesvæggen, uden at forstyrre rummets design. Mange vælger også at placere den i skabet under en vask eller i bryggerset, hvor den gamle vandvarmer typisk er placeret.

Hvad koster elvandvarmeren i drift?

En elektrisk gennemstrømsvandvarmer er særdeles billig i drift og anvender ca. 200 kWh om året per voksen i husstanden, hvorimod en traditionel el-vandvarmer typisk bruger ca. 1.000 kWh om året.*

Dette giver en årlig besparelse på 800 kWh strøm, som koster mellem 2-2,5 kr. afhængig af dit elselskab.
Besparelsen er derfor mellem 1.600-2.000 kr. om året.

Derfor er vores el-vandvarmere også A-mærket. Du er velkommen til at ringe til os og få en snak om, om det kan betale sig for dig at skifte til en el-vandvarmer.

*Kilde: Energistyrelsens Elmodel Bolig 2016

Undgå skoldning og halvlunkent vand

Det store LCD-display på el-vandvarmeren fortæller dig alt, du behøver at vide om vandets temperatur, flow og strømmen i vandvarmeren.
Ved at dreje el-vandvarmerens knap kan du nemt indstille vandtemperaturen mellem 30 og 60 grader. Dette er en sikkerhedsforanstaltning mod at familiens mindste skolder sig på det varme vand. Du kan på den måde låse temperaturen, som du ønsker det. Således at temperaturen ikke overstige eksempelvis 45 grader, hvis nogen ved et uheld kommer til at dreje på knappen.

Som hovedregel er 40-45 grader tilstrækkelig til brusebade, håndvask med mere, så du behøver ikke skrue helt op på den højeste temperatur. På den måde får du varmt vand på den mest økonomiske og klimavenlige måde.

Lille, mellem eller stor el-vandvarmer?

Hvis du mangler en gennemstrømningsvandvarmer til sommerhuset, lejligheden eller kolonihaven, er den mellem udgaven af el-vandvarmeren ofte nok.
Hvis du har mange aftapningssteder, der kræver varmt vand samtidigt eller at du bor i parcelhus eller villa, kan du med fordel overveje af købe den største udgave af el-vandvarmeren.

Kombiner med plade veksler og varmepumpe

Den helt optimale løsning til opvarmning af din bolig og produktionen er at kombinere vores gennemstrømnings vandvarmer med en monoblok varmepumpe og plade veksler.

Du sparer både tid på installationen og plads. Samtidig vil du også spare på energien til opvarmning af brugsvand, idet du ikke har noget “tomgangs forbrug”. Du bruger kun energi til at opvarme vand, når du skal bruge det.

Se princip skitse nedenfor:

Kalk problemer...?

Når man har en traditionel brugsvands løsning med brugsvands tank, løber man ind i kalk problemer over id, pga. stillestående vand i tanken.

Kalk afsættes ved høje temperaturer. Det indbyggede legionella program der bruges i vandtanke øger også afsætningen af kalk. Et legionella program øger temperaturen til 65o C. for at dræbe legionella, hvilket er lig øget kalk i systemet.

To store fordele med gennemstrømnings vandvarmer

Med vores løsning undgår du stillestående vand i en tank og dermed risikoen for kalk og legionella - det giver dig mindre risiko for driftforstyrrelser og sygdom.

Smart varmelegeme

Til venstre ser du et billede af varme legemet i vores vandvarmer.
Varmelegemet har været i drift i 5 år, med et normal forbrug af varmt vand! Det er ret imponerende at det ser ud som nyt.
At der ikke er afsat kalk på varmelegemet skyldes, at vandet til forbrug kun opvarmes til mellem 45o C og 50o C - men......varmelegemet har også den smarte funktion at det er spiral formet og dermed vibrerer når der sættes spænding over legemet. Spændingen over legemet sker når der produceres varmt vand.

 

 

 

 

 

Data mellem model.

BEMÆRK: Ltr/min er ved temperatur forøgelse på 30 grader, dvs f.eks fra 10 til 40 grader.

Data stor model.

Flere data:

El vandvarmer montage

 

Standard montage luft-vand og elvandvarmer

Ønsker du at købe en gennemstrøms vandvarmer anbefaler vi at du ser på vores pakke løsninger her

En elvandvarmer og gennemstrømsvandvarmer skal monteres af autoriserede montører på vand og el siden.

Ekstra info
Vælg model

Mellem, Stor

Tilbehør

Skriv til os

  anmeldelser

  Nedenfor finder du indlæg fra vore kunder - indlæg vi er glade for. Tak for dem.

  Udskiftning til varmepumpe - Super oplevelse

  Vi har brugt Scanheat i forbindelse med udskiftning af oliefyr til ny varmepumpe. Det har været en særdeles god oplevelse i hele processen. Lige fra første kontakt, over rådgivning om løsning til udførelse og afslutning. Hurtig og klar kommunikation undervejs i forløbet. Scanheat A/S virker kompetente og professionelle indenfor deres felt. Jeg kan kun give Scanheat A/S de allerbedste anbefalinger.

  Søren

  Vi har netop købt en ny varmepumpe til sommerhus

  Vi har netop købt en ny varmepumpe til udskiftning af vores gamle i sommerhuset. Scanheat gav rigtig god anbefaling i forhold til valg af ny model, god og konkurrencedygtig pris samt hurtig instalation.Alt forløb efter planen - kan kun give Scanheat mine varmeste anbefalinger.

  Torben

  Der var lige et par begynder..

  Der var lige et par begynder vanskeligheder. Men mange tak til Maius V.M. for det fine arbejde 😁

  Kate

  Super service og kompetent og erfaren…

  Super service fra salgsafdelingen, og meget venlig, kompetent og erfaren installatør.

  Christina

  Godt og trygt køb, perfekt!

  Scanheat har leveret og opsat ny Panasonic varmepumpe til os. Rigtig god oplevelse med køb over internet med fin vejledning over telefon. God og kompetent opsætning, inklusive tålmodig instruktion i brug af varmepumpen, herunder besvarelse af vore (underlige) spørgsmål.

  Kim

  De lever op til mere end forventninger

  De lever op til mere end forventninger. Vores oplevelse var rigtig godt.

  Erika

  Meget dygtig og serviceminded montør

  Meget dygtig og serviceminded montør, der brugte tid på at vise mig andre varmepumper, end den jeg faktisk havde bestilt.Prisen på varmepumpen var god. Bedre end jeg havde set andre steder.Alt i alt en god oplevelse med Scanheat.

  Erik

  Super arbejdsom og dygtig installatør

  Super arbejdsom og dygtig installatør. Selv om der var problemer blev det løst også selvom tiden gik. Følte mig i de bedste hænder hos Marius og Scanheat 👍

  Andreas

  Ny varmepumpe til sommerhuset

  Behagelig montør, som har lavet flot montering af varmepumpen. Anbefaler gerne til andre.

  Lars

  Super fed service

  Super fed service, montøren var meget professionel kendte produktet, og dens funktioner, vi kan kun anbefale scanheat.

  Jesper og Tina

  Fremragende service hele vejen igennem

  Fremragende service hele vejen igennem. Utroligt venlig, imødekommende, munter og kompetent ung montør. Og: god pris. What's not to like!

  Jørgen

  Jeg har lige fået installeret min nye…

  Jeg har lige fået installeret min nye varme pumpe og jeg er ovenud tilfreds med den service og behandling af både firmaet og montøren, meget professionelt, det er ikke sidste gang jeg handler der, det er helt sikkert. 5 ⭐️ herfra.

  Ragnar

  Rådgivning

  Brug formularen nedenfor. Så vender vi tilbage med det bedste bud på en løsning til dig.

   Gå til produktet