Viser alle 7 resultater

Vaillant varmepumper

Effektivitet, som du kan mærke

I kombination med uniTOWER giver aroTHERM plus den bedste komfort for varmt vand – til lange brusebade og brusehoveder.

En præstation (COP ved A7/W35) på op til 5,4 og en energieffektivitetsklasse på A+++ reducerer udendørsenhedens energiforbrug. Ved hjælp af intelligente elnet (forberedt til smart-net), kan du også drage fordel af variable elpriser og foretage yderligere besparelser. Desuden er aroTHERM plus berettiget til tilskud.

Allerede sikkert forberedt til i morgen

Vaillant varmepumper aroTHERM plus kombinerer afkøling, opvarmning og varmt vand i én enkelt løsning. Den er også udstyret med den nyeste varmepumpeteknologi. Det naturlige kølemiddel giver præstationer over gennemsnittet, og har dermed et særligt lavt potentiale for global opvarmning, hvilket gør aroTHERM plus ekstremt klimavenlig. Systemet kan bl.a. tilsluttes solceller eller solvarmeanlæg, og hjælper dig dermed til at minimere dit CO2-aftryk.

- 5000
38.995 DKK
- 5000
24.995 DKK
- 5800
18.999 DKK
- 6800
36.195 DKK
- 9000
23.495 DKK32.995 DKK

Kompakt og super støjsvag

Fremragende præstation fra Vaillant varmepumper, kræver ikke meget plads. UniTOWER plus indendørsenheden er kun på størrelse med en fryser og passer ind i et bryggers. AroTHERM plus udendørsenheden har også imponerende kompakte dimensioner. Vaillant varmepumper driftsstøjniveau er også meget lavt. Med kun 28 dB(A) på en afstand af 3 m i lydløs tilstand, er aroTHERM plus lige så stille som et tikkende armbåndsur. Systemet kan således placeres fleksibelt, selv i tætbyggede rækkehusbeboelser - uden nogen negative effekter for dig eller dine naboer. Ideel til nybyggeri og moderniseringsprojekter AroTHERM plus er ikke bare den perfekte løsning til nybyggeri, fordi den giver en fremragende varmtvandsforsyning. Den kan også anvendes i eksisterende bygninger som alternativ til fossile energikilder, idet den kan kombineres med radiatorer pga. sine høje fremløbstemperaturer på op til 75 °C. Tilpasser sig helt dine behov Uanset om dine krav eller temperaturerne udenfor ændres, har du altid dit varmesystem under kontrol i ordets sandeste betydning med sensoCOMFORT systemstyringsenheden. Takket være ekstraudstyret sensoAPP kan systemet også styres, mens du er på farten. Du kan f.eks. sænke temperaturen, mens du er på arbejde eller forvarme huset på den sidste dag af din ferie.  
Gå til produktet