Toshiba varmepumper

I disse år er der meget fokus på vores klima. Vores forbrug af olie og kul har belastet vores omgivelser i en sådan grad, at fremtidsudsigterne er tankevækkende. Derfor er det ganske naturligt, at mange af os hele tiden søger nye måder, hvorpå vi kan spare på energien og derved hjælpe til med at løfte en smule på den byrde, naturen belastes med lige nu. Det er nok en af grundene til, at Toshiba varmepumper er blevet populære.

Læs mere om varmepumper nederst på denne side.
Viser alle 11 resultater

- 3000

Toshiba Unique

17.995 DKK19.995 DKK
- 900
- 11000
41.995 DKK66.995 DKK
- 2200
- 1000
11.495 DKK
- 1600
15.395 DKK
- 1500
10.495 DKK
- 2000

Toshiba SA 25

7.495 DKK
- 3000
12.495 DKK
- 3000

Toshiba Daiseikai 9-25

10.995 DKK

Toshiba varmepumper bruger naturens egne kræfter til at opvarme vores huse og er derfor ideelle for dem, der gerne vil være grønne og have god samvittighed med hensyn til deres energiforbrug. Toshiba luft-luft varmepumper giver både ren samvittighed, rene lunger og rydder også op på varmeregningen.

En Toshiba varmepumpe giver nemlig en rigtig stor besparelse på varmeudgifterne hvis ens hus eller sommerhus er opvarmet af el. Varmepumperne er desuden billige i drift, så hvis du køber en varmepumpe, kan du tænke på det som en investering. Der vil nemlig ikke gå længe, før varmepumpen har tjent sig selv ind igen.

Filter i Toshibas varmepumper

Toshibas varmepumper har desuden den fordel, at den har et pollen- og støvfilter, der mærkbart forbedrer indeklimaet i dit hus eller sommerhus. Plasmafilteret steriliserer luften og fjerner virus, bakterier og allergener, hvilket kort sagt giver et rigtig godt indeklima med ren luft, der mindsker risikoen for at blive syg.

Derfor får man med en varmepumpe også den fordel, at luften i huset bliver forbedret markant ved rensningen. Filteret i Toshiba varmepumpen sørger for dette, den er selvrensende, og man behøver derfor ikke at spekulere over at udskifte det før efter et godt stykke tid. På grund af denne revolutionerende filterteknik anbefales Toshiba varmepumperne blandt andet af det norske Astma- og Allergiforbund. 

Andre fordele ved en Toshiba varmepumpe

Dog er besparelsen på varmeregningen og filteret ikke de eneste fordele, der er ved en Toshiba varmepumpe. Det generelle indeklima i huset forbedres også markant idet den ventilerende effekt fra indedelen bortskaffer stillestående luft, og fordeler varme over hele det/de rum som varmepumpen påvirker.

Desuden har varmepumpen et meget lavt lydniveau, hvilket gør, at man knapt nok bemærker varmepumpen. Når man først har fået installeret en Toshiba varmepumpe, er det altså bare om at læne sig tilbage og nyde de mange fordele: en mærkbar besparelse på varmeregningen, der inden længe vil tjene pumpen ind igen, et behageligt lavt lydniveau samt luftrensningssystemet, der forbedrer indeklimaet markant.

Gå til produktet