Nåede du ikke at søge energitilskud?

Nye runder til energi tilskud…

91.000 danskere sad i kø efter Påske for at søge om tilskud til energibesparende boligforbedringer. 8600 ansøgere kom igennem. Det oplyser Energistyrelsen. 

Nye ansøgning runder.

Der kommer flere årlige ansøgningsrunder fremad rettet så hvis man ikke nåede at ansøge til Påske, bliver der mulighed senere på året. For nærværende er det oplyst at der kommer en runde efter sommerferien, og i efteråret 2021.

Luft til vand varmepumper med A+++ og A++ er berettigede til tilskud. Hos Scanheat er alle vores luft til vand varmepumper berettigede til tilskud.

Flere uden tilskud investerer.

Flere og flere danskere springer ansøgnings ræset over, og køber luft til vand varmepumpe uden energitilskud. Ofte benytter de muligheden for håndværker fradrag. De opnår ikke den samme “rabat” på varmepumpen, som energi tilskuddet kan give – men til gengæld kommer de hurtigt igang med deres grønne omstilling. Det er rigtig vigtigt for mange.
Og med meget store årlige besparelser på varmeregningen ved udskiftning af et gammelt gasfyr eller oliefyr, hurtigt kompensere for at man ikke fik tilskud.

Se hvor meget du kan spare her: Beregner

Nye satser.

Der er blevet ændret på satserne for tilskud, men det er ikke meget. Du får stadig et betragteligt beløb. Vi er i skrivende stund oplyst om nedenstående satser:

 75 m2 – 100 m:  25.000 kr
101 m2 – 150 m:  27.000 kr
151 m2 – 200 m:  30.000 kr
201 m2 – 250 m:  32.000 kr

Få tilskud til varmepumper

Den nye tilskudsordning gælder privatpersoner, private andelsboligforeninger eller ejerforeninger samt visse virksomheder, der også kan søge om tilskud til et energiforbedrende projekt.

Det er blandt andet muligt at søge om tilskud til konverting til små individuelle varmepumpeanlæg samt etablering af en balanceret mekanisk ventilation med varmegenindvinding med varmeveksler.

Du kan læse mere om vores modeller, du kan få tilskud til her.

Sådan søger du om tilskud

Når den nye pulje bliver frigivet i 2021, kan du søge om tilskud til din energiforbedring via Energistyrelsens tilskudsportal. Du kan også læse mere i ansøgningsvejledningen og på sparenergi.dk, Her kan du samtidig ved hjælp af en beregner tjekke hvor meget, du kan forvente at få i tilskud.

Du kan finde vejledning her: sparenergi.dk/sites/forbruger.dk

Du kan søge her når der åbnes: sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud-og-fradrag

 

Vigtigt…

Husk at der pr. 1.4. 2021 er krav om at luft til vand og jordvarme skal installeres af et VE & KMO certificeret firma.

Du bør også læse denne artikel

 

Læs også disse to artikler:

Der er mange penge at spare med en varmepumpe…

El varme afgiften sænkes markant…

 

Gå til produktet