Viser alle 3 resultater

 Montage & service af varmepumper

Montage varmepumpe. Standard montage af professionel montør fra Scanheat.
Scanheat har 15 års erfaring med montage af varmepumper, og har opsat æt på 40.000 varmepumper gennem disse år. Vi er førende på vores felt, såvel inden for luft-vand som luft-luft varmepumper.
Vi har derfor ofring med at løse alle former for montage. Scanheat dækker hele landet på brofaste øer. Vi kommer ikke på Bornholm, men kan godt servicere dig på andre ikke trofaste øer, mod ø-tillæg. I ikke højsæson tilstræber vi at have monteret din varme pumpe inden for 5-15 arbejde dage.  højsæson kan der dog være længere ventetid.

Montagen vil tage en halv til en hel dag, alt efter hvor meget arbejde den indeholder og hvor kompleks den er. Når du har lagt ordren og valgt en standard installation bliver du kontaktet 2-4 dage inden vi har planlagt en tur til dit område, for at aftale et præcist tidspunkt der passer montør og kunde.

Læs grundigt

Det er vigtigt at du læser hvad der står omkring indholdet af en standard installation. Forventer du at din installation afviger fra det installationen indeholder, bedes du meddele os det, således vi har det rigtige udstyr med til dig. Er du i tvivl om din installation bedes du kontakte os på info@scanheat.dk eller på telefon 7628 4100. Skriver du på mail skal du altid opgive adresse og telefon nr. Vores åbnings tider findes nedenfor.

Når installatøren kommer, er det vigtigt at du er hjemme, således evn. tvivlsspørgsmål om placering kan blive afklaret, og ikke mindst for at vi kan introduvcere dig til varmepumpen, når den er færdig monteret.

Vi mener at vi laver Danmarks mest profesionelle installationer. Vi afdækker kobber rørene og kabler i kabelbakker, rydder op efter os, og til sidst giver vi information om hvordan du betjener din varmepumpe, således vi er sikre på du får det optimale ud af den, samt føler dig tryg ved den.

El forsyning

Der skal være, eller du skal sørge for at få etableret en 230 v stikkontakt (ved luft-luft) max en meter fra inde- eller udedelen (kan variere fra model til model hvor strøm forsyningen skal monteres), som kan klare den effekt varmepumpen bruger.

Har du ikke en stikkontakt i forvejen så vent med at få elektrikeren til at montere denne, til varmepumpen er opsat – det giver ofte den pæneste placering af den. Under montagen afprøver og indregulerer vi varmepumpen med en forlænger ledning, som så fjernes til elektrikeren kommer, og laver en permanent løsning.
Der skal være jordbeskyttelse på stikkontakten.

Montage varmepumpe – udedel

Vi monterer nødigt yderdelen på mur eller trævæg, for at undgå evt. resonans. Før montøren kommer beder vi om at du har gjort klar der hvor andelen forventes at skulle side. Ligeledes er det vigtigt at der er klargjort uden for, hvor ude delen skal stå, så montøren kan komme til. Udedelen skal stå på et plan fast underlag, f.eks. fliser, for at den står sikkert. Dette underlag skal være etableret inden montøren kommer. Er du i tvivl bedes du kontakte os inden montagen.

Vi har telefon åbent mandag-torsdag 0900-1600, fredag 0900-1500. Telefon 7628 100.

Gå til produktet