LÆS OM VORES LEVERINGSTIDER HER

Luk


Viser alle 4 resultater

Mono blok varmepumper
Panasonic lancerer de nye J Generation Mono blok varmepumper med kølemidlet R32 til Aquarea luft/vand-serien. Varmepumpen som er tilpasset til nybyggeri og lavenergihuse kommer i et kompakt design. De egner sig særligt godt til uderum, hvor pladsen er trang.
Panasonic J Generation
Panasonics nye J Generation af Mono blokvarmepumper har et avanceret udendørssystem til boliger, og kan både bruges til at opvarme og forvarme brugsvand. Med en kapacitet på 5-9 kilowatt, kan J Generation Monoblok reducere driftsomkostningerne i forhold til olie og gas. Enheden kan opvarme vand til 60°C. Selv ved udendørstemperaturer på -10°C. Modellen kan også levere højere kapacitet (+25 procent) og bedre kølekapacitet (+30 procent) end tidligere generationer.

- 3200
- 2200
- 3200

Kompakt og pladsbesparende design

Takket være varmepumpens smarte design og en indbygget hydrobox, optager Aquarea J Generation Monoblok ikke specielt meget plads, hvilket gør den til en god løsning til blandt andet nybyggeri og renoveringsprojekter. Hvis du ønsker at spare yderligere plads, kan Aquarea Monoblok også kombineres med en Combo-tank, som inkluderer en opbevaringstank med varmt vand.

Aquarea-serien er blevet mere miljøvenlig

Panasonic udvikler konstant produkter og løsninger med bæredygtighed i fokus. Med avanceret luft/vand-teknologi garanterer Aquarea-serien en effektiv løsning, der er mere miljøvenlig end sin forgænger. Mono blok varmepumper kan selv ved temperaturer helt ned til -20°C. Udover opvarmning af hjem og vand, kan varmepumpen også bruges til behagelig køling i de varme sommermåneder.

Betjen din varmepumpe på farten

Det nye system af mono blok varmepumper er kompatibelt med Aquarea Smart Cloud, hvilket muliggør fjernstyring af alle varme- og kølefunktioner. Det inkluderer en detaljeret overvågning af energiforbruget, hvilket kan være med til at reducere omkostninger og gøre brugen af varmepumpen mere miljøvenlig. Desuden kan modellen tilsluttes Aquarea Service Cloud, så installatører kan få adgang til kundens varme- og kølesystem uden at være til stede på kundens adresse. Det øger kundetilfredsheden og mindsker responstiden.
Gå til produktet