Viser alle 6 resultater

Metroair – Nordeuropas førende varme- og varmtvands­ leverandør

Metroair varmepumper

METROAIR leverer varme og varmt vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og nu sidst varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METROAIRs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernvarme eller centralvarme, pillefyr, luft- eller jordvarme – vi har løsningen. Vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse til store industrielle anlæg.

En god, dansk historie

METRO THERMs produkter har været brugt i danske hjem i snart hundrede år. Så teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer. Derfor fungerer vores varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset. Den kompromisløse kvalitet i hver eneste lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger en Metroair varmepumpe, når det varme vand skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.

- 7000
59.999 DKK63.750 DKK
- 2200
6.499 DKK7.499 DKK
- 8005
47.695 DKK
- 4000
33.995 DKK
- 7000
45.999 DKK54.999 DKK
- 6490
29.500 DKK43.900 DKK

Høj kvalitet og energibesparelser

Alle vores produkter er designet til at spare mest muligt på energien og til at holde i mange år. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produktion og vores kvalitet endnu bedre. Kombineret med et elegant og tidløst design og let betjening gør det METRO THERM-produkter til det helt indlysende valg.

Gå til produktet