Klik for flere varer
Ingen varer fundet

XL 400 v Luftsolfanger dobbelt blæser

Kælder modellen.
Fantastisk nyhed - Scanheat er de første til at præsentere en luftsolfanger der blæser vertikalt ud i bunden, uden tilkøb af montage beslag. Denne model er specielt velegnet til kældre, idet luften ledes nedefter.  
Selve panelet kan således placeres på muren, og røret føres nedefter og ind i kælderen. Den optimale ydelse med nem montering.

Scanheat har udviklet en helt unik koblings studs, der kan bruges til rørtykkelser fra 100-125 mm. Typisk vil man bruge et 100-125 mm rør (medfølger ikke).
De to kraftige blæsere gør det muligt med et individuelt rørtræk over længere afstand og med flere knæk.
BEMÆRK: Solcellen virker alene ved sollys fra en klar blå himmel. Ingen skygge overhovedet. Panelet placeres på en sydvendt væg.

Ventilator: Sunon ventilator som er verdenskendt for sin kvalitet. Elektronisk styret - 2 stk. Optimeret luftindtag i siden. Fugtbeskyttelse. Airguides med forbedret effekt.

Nedenfor finder du billede fra test udført af Delta testcenter i Nordborg.

Specifikation af ydelse:
Energi bidrag: op til 400 W/m2
Ydelse blæser: op til 85 m3/h

For optimal udskiftning af luften kræves at der er naturlig mulighed for at "gammel" luft kan presses ud, via f.eks. ventilations kanaler.

Energibidrag og blæser ydelse er testet på det anerkendte Delta test institut i Nordborg;

2.999 kr. 4.999 kr.
1-2 dage
Beskrivelse

Scanheat XL 400 V kommer naturligvis med  forbedringer, så som beskyttet elektronik og forbedret absorberflade og effekt.
Her er produktet som kan bruges alle de steder hvor et traditionelt panel ikke kan bruges.
Produktet er som før nævnt oplagt til kældre, men kan også bruges til andre montager, hvor den varme ventilations luft ønskes leveret nedefter, f.eks. gennem et tag til havestue, skur eller lignende.
Montage på skråt tag er også oplagt for denne model, idet man kan arbejde med tag gennemføringen, efter ar panelet er fastgjort på taget. Har du en  havestue hvorpå du ikke kan montere noget, kan panelet også monteres på en væg ved siden af, og rørtrækket derefter ledes ind fra siden.
Forholdet mellem solcelle og absorber er bl.a. optimeret, således blæseren først starter ved varm luft. Nyt design, og inder ramme, som giver en bedre varmeopbevaring af den absorberede energi. 


Data:
2 stk. highpower blæsere. Dobbelt effekt.
Ventilator: Elektronisk styret
Kan også monteres 
på væg og tag.
Udstyret med overbelastnings sikring.
Ramme i ekstra hærdet struktur overflade (sort).
Udvendig bredde: 66 cm
Udvendig højde: 105 cm
Termostat medfølger

Flere data
2104
Relaterede varer

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Sammenlign0

Menu