Viser alle 2 resultater

Undgå ubehagelige gener med renere luft

Det giver god mening, at et godt indeklima i din bolig har stor indflydelse på dit velvære. Og at et dårligt indeklima bidrager negativt til dit velbefindende.
Der er  sammenhæng mellem dit velbefindende, dårlig ventilation og dårlig luft. Men i langt de fleste tilfælde kan både luft og ventilation afhjælpes med frisk luft. Men der er årstider eller andre grunde, hvor man ikke altid kan luft ud. Her er en luftrenser en god ide.
Grundig og effektiv rengøring og daglig udluftning er som oftest både gode og velfungerende løsninger for de fleste. Har du f.eks. allergi, er du plaget af høfeber, eller er du følsom over partikler i luften, kan det være en dårlig ide idé at åbne døre og vinduer i dit hjem.
Rens luften i dit hjem
En luftrenser renser  luften for partikler, som du gerne vil undgå. Det kan f.eks. være partikler i form af støv, pollen, svampesporer, røg og tilsvarende.
Har du allergi, og er der pollen i luften, kan årstidens pollental være grund til at du ikke kan åbne døre og vinduer i din bolig for at lufte ud. Det samme gælder for støvallergi, hvor en person der er ramt af dette altid skal være opmærksom på mængden af støv indendøre.
Med en god  luftrenser kan du mindske tilstedeværelsen af alle de partikler, der normalt vil svæve  i luften og genere dine luftveje. Derved oplever du mindre ubehag. En bedre og sundere luft i din bolig vil begrænse dine symptomer og samtidig med – rense luften og fjerne dårlig lugt. Derved opnår du et endnu bedre og sundere indeklima i dit hjem.

- 700
1.295 kr.
- 500
2.295 kr.
Gå til produktet