Ledige job

Ledige job:

  • Varmepumpe montør

Varmepumpe-montør med VVS-baggrund – Scanheat A/S,  Horsens

Skal du med på varmepumpebølgen?

Trives du med et selvstændigt og udfordrende job med fokus på kvalitet og kundetilfredshed?

Den store udrulning af varmepumper er godt i gang i Danmark, og hos Scanheat er vi med helt fremme som en af Danmarks førende leverandører af varmepumper til parcel- og sommerhuse.

Med 17 års erfaring og 5 stjerner på Trustpilot er Scanheat det trygge og naturlige valg, når danskeren skal vælge en leverandør af sin næste varmepumpe.

Selvstændig hverdag som Scanheat-montør:

Du vil få en selvstændig hverdag i tæt kontakt med vores montage- & serviceansvarlige. Du skal selv kunne lave aftaler og planlægge din hverdag.

Der må påregnes noget rejseaktivitet, da vi har mange installationer på Sjælland.

Din baggrund er VVS’er – gerne med erfaring med installation af luft/vand- og/eller luft/luft-varmepumper og gerne med et KMO-bevis.

Kvalitetsbevidst varmepumpe-montør:

Vi håber, at du vil søge jobbet, hvis du kan se dig selv i nedenstående:

  • Kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • Ordentlig og troværdighed er vigtige værdier for dig – det er de nemlig for os
  • Serviceminded
  • God til at planlægge
  • Teamplayer

Som montør hos Scanheat får du:

  • En god og solid arbejdsplads med hjertet på det rette sted
  • Gode lønforhold efter kvalifikationer
  • Gode arbejdsforhold
  • Pensions- og sundhedsordning

Hvis du har brug for at høre lidt mere om jobbet inden du søger, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til adm. direktør Jess Robert på telefon 21446609.

Send din ansøgning til os på info@scanheat.dk.


Om Scanheat A/S

Scanheat A/S er Danmarks førende varmepumpespecialist på markedet for salg til private. Med den største markedsandel og 16 års vedvarende drift – tilbyder vi en solid virksomhed, der er kendt for kvalitet, kompetence og omhu. Scanheat er 100 % danskejet, Panasonic Pro Partner, og KMO & VE-certificeret. Vi er landsdækkende – og har derfor et solidt fundament at bygge videre på. Teamet er ungt, og præget af energi, humor, hjælpsomhed og lysten til at drive en professionel virksomhed. Som ansat bliver man en del af dette team, hvor man har ansvaret for sin egen funktion, og dermed at påvirke sin hverdag. Varmepumper er fremtidens opvarmningsform – vælger du et job hos os – vælger du fremtiden!

Scanheat A/S blev den 01.04.2022 en del af JUAL Group A/S, som også omfatter Fixnordic A/S, Perform A/S, Bygtjek A/S og JUAL Roofing Technology (Suzhou) Co., Ltd. China.

Du kan finde mere om os her…