Fujitsu varmepumpe

Til en overkommelig pris får du en højteknologisk varmepumpe fra Fujitsu. Det sætter energibesparelsen i fokus og kan derved  give dig god samvittighed over for vores belastede klima. Ikke nok med det er godt for vores omgivelser, men Fujitsus varmepumper giver dig også andre fordele. Du sparer nemlig penge på elregningen.

Der er altså rigtig mange gode ting ved at investere i en varmepumpe, og med en Fujitsu varmepumpe er du sikker på, at du får noget for pengene.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Fordele ved en Fujitsu varmepumpe

Fujitsus varmepumper er udviklet med specielt henblik på at spare klimaet for alle former for overbelastning. Dette betyder blandt andet, at varmepumpen har en energisparende bevægelsessensor, der registrerer, om der er mennesker i rummet og reducerer effekten, hvis det ikke er tilfældet. Samtidig findes der på den trådløse fjernbetjening en økonomifunktion, der også er energibesparende, sådan at du hele tiden kan spare energi og derved penge på varmeregningen. Desuden kan man også indstille, hvornår pumpen skal køre, sådan at man ikke spilder energi ved at lade den arbejde, når ingen er hjemme. Herudover er der en række ekstra funktioner, som gør varmepumpen egnet til både helårshuse og mindre sommerhuse. Uanset hvor man bruger sin varmepumpe, sparer man med garanti på varmeregningen, og anskaffelsen af en varmepumpe må derfor ses som en god investering. Med de store besparelser går der nemlig ikke længe, før pengene er tjent ind igen – og alt dette mens du blot kan læne dig tilbage med god samvittighed.

Mest varmepumpe til prisen fra Fujitsu

Hvad der er ekstraordinært ved netop en Fujitsu varmepumpe, må siges at være prisen. Den er nemlig en del lavere, end det ses hos de fleste andre typer af varmepumper. Og dette er endda uden at skulle gå på kompromis med for eksempel energibesparelsen eller støjen. Varmepumpen er nemlig meget lydsvag, og der findes ovenikøbet en funktion, hvor man kan skrue ned for lyden, når der skal være stille, for eksempel om natten. Med en Fujitsu varmepumpe kan man altså sige, at man får mest for prisen. Fujitsus varmepumper har også en funktion der kan holde f.eks. et sommerhus frostfrit. Fujitsu varmepumpen er altså god for dem, der gerne vil aflaste miljøet og spare på varmeregningen uden at skulle betale i dyre domme. Bemærk: På vores Fujitsu varmepumper får du 5 års garanti uden at skulle afholde årligt eftersyn. Fujitsu varmepumpen indeholder mindre en 1000 gram kølemiddel (09 LT model), og er derfor ikke omfattet af det lovpligtige årlige eftersyn. Hertil kommer at vi forsat, kan tilbyde 5 års garanti. Danmarks bedste køb til prisen.
Gå til produktet