Energi paneler

 

Scansun energipaneler affugter, ventilerer og varmer.
Scansun har med sine helt egne unikke energipaneler udviklet de gammel kendte luftsolfangere til det bedre.

Scansun

Scansun® er et varemærke ejet af Scanheat A/S

Scanheat A/S skabte for år tilbage mærket Scansun, med det klare formål at udnytte solens energi til at skabe et bedre indeklima. Det gammelkendte luftsolfanger princip, var et udmærket udgangspunkt. Vi har udviklet dette princip til det optimale. Denne løsning kalder vi et “energipanel”.

I vores energipaneler har du den optimale udnyttelse af solens varme, og indblæsningen af luft. Varme og luftstrøm er de to væsentlige faktorer for at få tilført så meget energi til dit rum som muligt. Energien er vigtig – for det er den som fordriver fugten, og dermed den indelukkede luft. Fordriver du fugt, ved hjælp af energi, reducerer du samtidig også din udgift til opvarmning i de kolde måneder.

Scansun energipaneler er fremstillet i de bedste materialer, således de kan holde flere årtier. Vores specielle belægning på ydersiden og på den indre absorber, absorberer mest mulig energi fra solen.  Vores glasflader er hærdet, således de kan holde til store påvirkninger.

Scansun energipaneler er med elektronisk styring, der fjerner overspænding, og får din blæser til at holde helt op til 50.000 timers drift.

Vi producerer under ordnede forhold – alle vore producenter er således ISO 9001 og 14001 gfodkendte. Det  produkt du får i hånden fremstår således elegant og lækkert.

Besøg Scansun’s hjemmeside

 

 

Se alle luftsolfangere

- 1000
2.995 DKK 1.995 DKK
Gå til produktet