Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Varmepumpe tilbud.

Venligst udfyld nedenstående blanket, så vender vi tilbage til dig.

Det tilbud vi sender dig er naturligvis uforpligtende. Husk også at takker du ja til tilbuddet, hæver vi først pengene når anlægget er leveret.

Energitilskud
Er din bolig berettiget til energitilskud, sørger vi får at du får tilskuddet, fratrukket i prisen med det samme. Det sparer dig for en masse tid, og venten på at få dine penge. Vi finansierer det for dig kvit og frit.

Tilbud


DU KAN OGSÅ RINGE TIL OS PÅ 7628 4100

Telefon tider: mandag til torsdag 0900-1600, fredag 0900-1500
Vi sørger for den nyeste grønne teknologi…

Scanheat A/S har siden sin start tilbage i 2004, haft det klare mål at levere kvalitets produkter, som kan spare brugeren for store udgifter til opvarmning og køling. I samme tanke har det været en forudsætning at der samtidig skal skaffes et forbedret inde klima til hjælp for brugerens velvære. Det mål har vi nået, og titusindvis af brugere i hele Norden, har opnået forbedret velvære, mindsket allergi gener, og samtidig sparet mange penge.

Men her stopper vi ikke.

Vi udvikler forsat på vore produkter, for at optimere ydelse, driftssikkerhed og kvalitet. Vi er i en løbende dialog med vore B2B kunder, men inddrager også ofte slutbrugeren.

Udviklingen af vore produkter har konstant det mål at forbedre indeklimaet til færrest mulige penge, og med størst mulige besparelser.

Vi tror på at vi alle kan gøre en forskel, ved at tænke på at spare på energien – ikke bare for at spare penge - men lige så meget for at bevare verden som et godt sted at være.

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Menu