Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Kvalitet - kompetence - omhu

Kvalitet - kompetence - omhu

Her kan du læse lidt om hvad vi står for.

Det kan være godt at vide hvad vi som Danmarks førende varmepumpe-specialist står for, og kan tilbyde.
Nedenfor har vi beskrevet, hvad vores 15 år lange erfaring inden for nethandel og varmepumpesalg, har lært os at lægge vægt på.

Skarpeste priser.
Scanheat's priser er Danmarks bedste, af to væsentlige årsager: 
1. Vi importerer selv, og springer derfor ekstra fordyrende led over.
2. Vi giver dig DK's højeste energitilskud, kombineret med DK's laveste priser - du vil derfor altid samlet - finde den billigste pris hos os. Læs mere om energitilskud - KLIK

Scanheat er e-mærket - tryghed hele vejen.
Scanheat A/S, er naturligvis e-mærket. Det er din sikkerhed for at vi overholder gældende lovgivning. E-handelsfonden kontroller jævnligt alle som er certificeret med e-mærket - det er din sikkerhed for at din handel er sikret, hele vejen.
Det hele et sted.

Her er ingen lange telefon køer, eller folk som lige skal have fat i et andet firma som skal have fat i et....... o.s.v. Klar besked når du ringer eller skriver - første gang!

Handel direkte med importøren.

Vi importerer alle vore mærkevarer direkte fra producenten. Det sikrer dig at vi er godkendt som et firma, med en meget høj standard inden for service og teknik.

15 års kompetence & erfaring.
Scanheat A/S har via sin grundlægger og service chef, meget høj ekspertise inden for handel med store mærkevare importører, og en grundig teknisk erfaring inden for klima produkter, varme og køling samt solar. 

Ingen ekstra led.
Idag kan du på nettet og i detailhandlen finde rigtig mange led før dig som kunde og køber. Det betyder at den viden som er nødvendig for dig, kan være meget langt væk, hvis du har spørgsmål eller du har uheld eller fejl på dit produkt.
Hos Scanheat kan du inden for få sekunder, få fat i lige præcis den person som har betjent dig tidligere. Det giver TRYGHED ! 

Autoriserede montører.
Vore montører er alle uddannede og certificerede netop på de produkter vi forhandler. Det betyder at du har stor viden til rådighed under installationen og serviceringen. Og så betyder det ikke mindst at vi overholder de gældende regler fra Energistyrelsen.
Scanheat A/S er naturligvis KMO godkendt (KMO nr. 21404171) Kontroller altid at din montør har et sådant KMO nr. hvis du ikke kender firmaet i forvejen. 

Gratis Hotline.
Uanset hvilket produkt du har købt så kan du altid kontakte os, uanset om du har service abonnement eller ej - vi er til for dig.
Har du lyst til at sende email - gør du det uanset tidspunkt på døgnet. 

Autoriseret til mærkevarer.
Vi er godkendt på alle de bedste mærkevarer i Danmark - Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Panasonic, LG og Andes. Det bliver man kun, ved altid at udføre det bedste arbejde, i højeste kvalitet. Det er din SIKKERHED og TRYGHED.

10 års garanti på varmepumpen.
Du har som standard 5 års garanti på alle varmepumper købt efter 1.1. 2018.
For et meget lille merbeløb kan du købe vores Elitenordic pakke, der giver dig ekstra tilbehør, og hele 10 års produktgaranti. Læs mere her - KLIK
Husk at det er et krav at du for at opretholde garanti på dit produkt hvert år, skal have foretaget årligt eftersyn på din varmepumpe. Første gang inden 12 mdr. fra købsdatoen.

 

Tilbage til forsiden

 

 

Tak fordi du har brugt tid på dette indlæg.
Mine medarbejdere og jeg står parat til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Dan Hejnæs

Ejer og grundlægger. 

 

Energitilskud

Læs om energitilskud her... KLIK!

Montage

Panel

Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Varmepumper

Du kan se alle varmepumper ved at klikke - HER!


Se alle vore artikler ved at klikke - HER!


Opret en konto for at bruge huskeliste

Log ind