match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock
Skrivebord søger varmepumpemontør

Skrivebord søger varmepumpemontør

TEKNISK SÆLGER OG KOORDINATOR


Scanheat A/S udvider forretningen, og søger derfor en person med erfaring i salg og montage af varmepumper, luft/luft og luft/vand. KMO certifikat er en fordel.

Om jobbet
Din hverdag vil bestå af kundekontakt, vedr. tekniske spørgsmål og service. Du vil indgå i den daglige drift sammen med dine kollegaer og de øvrige opgaver det afføder. Det kan være indkøb, modtagelse og afsendelse af varer, samt lignende opgaver.
Du planlægger selv din dag og sørger for at alle opgaver bliver udført til gavn for kunderne og firmaet.
Du vil blive en del af et team, hvor tonen er afslappet og frisk, hvor alle yder noget for hinanden og kunderne, i en humoristisk ånd.M en vi kan også være seriøse når det kræves.
Arbejdsstedet vil være firma adressen i Horsens. Arbejdstiden er 0800-1600, fri i weekender. Du vil blive ansat på funktionær kontrakt med fast månedlig gage. Løn efter kvalifikationer.


Om dig
Vi forestiller os at du, idag er montør som gerne vil væk fra landevejen, eller har lyst til et job, hvor salg bliver en større del af din hverdag. Du kan også være ansat i et firma der allerede sælger varmepumper, og have lyst til luft forandring. Vigtigt er det, at du har erfaring med varmepumper. KMO bevis er en fordel.
Som person er du serviceminded, venlig og energisk. Vi forventer at du kan møde til tiden, og er klar til at give et ekstra nap med, hvis der er travlt. Du skal have almindelig grundviden om brug af computer og office pakken.


Om os
Scanheat A/S er førende inden for sit felt, med salg af varmepumper over nettet. Scanheat har været i branchen i 12 år, og er kendt for at være trend sætter, inden for salg af varmepumpeløsninger. Du vil således blive en del af et team, hvor du er med til at påvirke markedet, samtidig med at du vil blive en del af den branche, der fremadrettet skal levere varmeløsninger til hele Danmarks befolkning.

Hvis du er klar på at tage udfordringen op, så send din ansøgning til Dan Hejnæs på email: info@scanheat.dk, inden d. 30.6. 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig...
Bookmark and Share
Sammenlign 0
Forrige