match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock
Varmepumpe fælden

Varmepumpe fælden

Det kommer nok ikke bag på dig, at vi som landets førende varmepumpe specialist - vejleder vore kunder til nøje at overveje, hvor man køber sin varmepumpe.

Køb kun på webshops hvor der klart fremgår at man er KMO certificeret.

Desværre må vi konstatere at rigtig mange varmepumpe købere, bliver fanget i det vi kalder TREKANTS fælden.
Situationen opstår når du som kunde køber en varmepumpe inkl. montage ved f.eks. et supermarked, byggemarked eller en VVS webshop uden KMO* nummer, som igen køber selve montage af en tredje part.
Du oplever at foretage dit køb af varmepumpe et sted, men der er alligevel en underleverandør, på selve montagen af varmepumpen.

I den ideelle verden vil denne situation ikke give udfordringer for dig som kunde. Dog viser det sig at afstemning af hvordan og hvornår selve installationen skal udføres, kan give udfordringer, idet super- og byggemarkederne, som oftest ikke kan give den nødvendig faglige rådgivning. Det samme gør sig gældende for multi- og VVS webshops samt hvidevarekæder.

Men den værste situation opstår, hvis din varmepumpe får tekniske vanskeligheder eller du ønsker et service. En situation hvor du som kunde nemt blive fanget i TREKANTS fælden, specielt ved problemer med driften, idet der er risiko for dårlig koordinering - og nogle gange frasigelse af ansvar. Du ender meget nemt med at blive kastebold mellem købssted og montør - der kan nemt opstå forvirring, og således manglende afhjælpning af dit problem.

Undgå Multi- og VVS webshops, hvidevarekæder, byggemarkeder og supermarkeder.
Undgå derfor de ovennævnte købssteder.............. Vi anbefaler at du altid køber din varmepumpe hos KMO* registrerede varmepumpe firmaer - på den måde taler du med købssstedet og montøren på samme tid - og således får du hurtigt hjælp.


Hos Scanheat A/S sælger vi TRYGHED - og giver prisgaranti!

Brug PÆREN - undgå GRÅZONER

*KMO nummer er et nummer der viser at du er certificeret til at opsætte og håndtere varmepumper. Din sikkerhed for god drift og installation af din varmepumpe.

Scanheats KMO nummer er: 214 041 71


Bookmark and Share
Sammenlign 0
Forrige
Næste