Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Søg artikel

Varmepumpe cowboy

109
Varmepumpe cowboy

Enhver cowboy kan fyre priserne af - men måske er det - det eneste han kan- måske har han brugt krudtet, og er væk om kort tid?

Der har bredt sig en tendens til at der med jævne mellemrum dukker cowboys op, med dumpede priser på varmepumper. De er der ikke ret længe, men de gør stor skade på branchen, og ikke mindst efterlader de dig, uden sikkerhed for service og kontaktpersoner, hvis der opstår problemer med dit produkt efterfølgende.

Hertil kommer at firmaer med Tjubang priser også ofte benytter tredjeparts montører til montagen - det øger risikoen for at du ender i en situation som vi beskriver her - KLIK!

Når du investerer mange tusinde kroner i en varmepumpe skal du først og fremmest søge tryghed kombineret med en god pris. Størstedelen af de seriøse aktører i varmepumpe branchen, ligger meget tæt på samme pris, og konkurrerer på andre parametre - de ender ofte med at være billigere end det, der først så tillokkende ud.

Når du søger efter en varmepumpe, skal du kigger på de firmaer som ligger i top 3 rent prismæssigt - når de er fundet skal du kigge på følgende:

  • Hvor lang tid har firmaet eksisteret - check deres firma data på CVR eller på proff.dk 
  • Har firmaet egne montører?
  • Har firmaet eget KMO nummer - og dermed godkendt til at montere og handle med varmepumper.
  • Hvor nemt er det at søge energitilskud? Du skal undgå at du først modtager energitilskuddet, efter montage af varmepumper.
  • Størrelsen af energitilskuddet - nogle firmaer skriver et større beløb end de reelt kan give. Find derfor et firma hvor tilskuddet kan fratrækkes direkte i din indkøbskurv.
  • Prisen på montagen?
  • Hvad følger med i prisen? F.eks kan et par gratis fødder, eller et ophæng reducere din samlede pris med kr. 400,-, hvis det følger gratis med.
  • En anerkendelse fra store leverandører er vigtigt, idet det gives til de dygtigste i branchen. Panasonic Pro Partner er den vigtigste anerkendelse branchen.

Og ja - vi skriver naturligvis dette fordi vi synes det er vigtigt.

Vi kan leve positivt op til alt hvad du ser ovenfor. En varmepumpe holder 12-15 år, hvis den plejes rigtigt - derfor synes vi det er klogt at du finder et sted at købe din varmepumpe, hvor firmaet ønsker at være i markedet, lige så længe som din varmepumpe - og gerne længere.

God varmepumpe jagt.

Vores Varmepumper finder du her - KLIK!

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Menu