match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock
Om os

Om os

Sikker handel giver tryghed........

Scanheat A/S har specialiseret sig i varmepumper og luftsolfangere.

Vi har KMO certificerede montører. Selve firmaet er også KMO certificeret.
Service- og montage partner for følgende mærker: Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Samsung, LG, Fujitsu, Andes m.fl.
 
Landsdækkende montage og service
Over 4000 montager og servicebesøg om året, med egne montører.
Ingen underleverandører - vores montører er erfarne specialister.


Ingen underleverandører - bruger kun egne montører.
Scanheat har en afdeling med egne uddannede montører af varmepumper. Køber du en varmepumpe, kan Scanheat levere din vare hele vejen, uden involvering af fremmede firmaer. Det giver sikkerhed for en hurtig og effektiv handel. Scanheat udfører naturligvis også service opgaver relateret til dit produkt.

Lufsolfangere sælges overvejende som gør-det-selv produkter, men vi kan naturligvis også montere disse for dig.

Scanheat er e-mærket - din sikkerhed.
Scanheat A/S, er naturligvis e-mærket. Det er din sikkerhed for at vi overholder gældende lovgivning. E-handelsfonden kontroller jævnligt alle som er certificeret med e-mærket - det er din sikkerhed for at din handel er sikret, hele vejen.Ejeren udtaler.
"Vi er en virksomhed som står for ordholdenhed, personlig service, høj kvalitet, hurtighed og en reel opførsel" - og Dan Hejnæs forsætter "Og så gør vi det til Danmarks bedste priser"

Sådan indleder ejeren og stifteren beskrivelsen af Scanheat A/S.

Scanheat A/S har eksisteret siden 2005, og har både overlevet finanskrise og et meget konkurrencepræget marked, gennem de senere år.

Der har hele tiden været klare mål for hvad vi står for, samtidig med at vi har meget entusiastiske medarbejdere, der har stor personlig frihed i dagligdagen. Den cocktail har givet Scanheat A/S en meget stærk profil, således at nogle af Europas største byggemarkedskæder i dag, har et nært samarbejde med firmaet.

"Vores høje grad af akkuratesse, hurtige tilbage meldinger, og gode priser - betyder meget for vores forhold til kunden: Ikke mindst at vi optræder lige seriøst over for folk, uanset hvem de er. Vi giver en god behandling til alle" udtaler ejeren.

"Hos os køber man kvalitet og tryghed, uanset hvor man bor, og hvem man er", afslutter han.LÆS OGSÅ: Fordele ved handel med Scanheat


Kontakt osBookmark and Share
Sammenlign 0
Forrige
Næste