Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Søg artikel

Billigt kan blive dyrt - du gambler med dine penge......

Billigt kan blive dyrt - du gambler med dine penge......

Du snyder dig selv og gambler med dine penge hvis ikke du er grundig i din søgning når du handler varmepumpe.


Billigt kan blive dyrt.
Snyd ikke dig selv - det kan være fristende bare at kigge på varmepumpens pris, når du skal investere i en sådan. Men der er flere parametre som er væsentlige, for at du kan sikre dig at få den samlet bedste pris.

Du skal kigge på:

  • Varmepumpens pris
  • Montage prisen
  • Energistilskuddet

Du vil måske kunne finde en varmepumpe, som ser ud til at være 500,- kr. billigere, end hos andre. Men når du skal til at betale for montagen, viser denne sig at være 500-1000,- kr. dyrere, og er du berettiget til energitilskud, finder du ofte ud af at dette kan være op til 800,- kr. mindre end hos andre.
Et køb hos en sådan forhandler, ender således op med at være op til 1300,- dyrere, end det i første omgang så ud til...!

Faren ved at handle de "billige" steder.
Hos de, ved første øjekast, billige varmepumpe forhandlere, er det vigtigt at undersøge om de montører de udsender er deres egne. Er det ikke det bør du holde dig langt væk. Hvis forhandleren ikke har egne montører, risikerer du at blive fanget i varmepumpefælden, hvor hverken forhandler eller montør vil tage et ansvar, i det tilfælde at du får problemer.

Energitilskuddet kan gøre en stor forskel.
Det skal være muligt for dig at opnå et tilskud på 4000,- kr. hvis du er berettiget til energitilskud, til en supplerende varmepumpe - i et hus der har primær varmekilde som gas eller olie.
Kan du ikke opnå et tilskud af denne størrelse, er du hos den forkerte forhandler, hvor gebyr eller lignende fordyrer dit køb.
Vær også opmærksom på, hvordan du får tilskuddet udbetalt. Den dygtige forhandler, med den gode service - giver dig mulighed for - straks at få energitilskuddet fratrukket i prisen.
Du kan iøvrigt læse mere om energitilskud her.

Køb kun hos forhandlere med KMO nummer.
En god sikkerhed for at du har fundet en seriøs forhandler, er at denne har et KMO nummer. KMO nummeret er en sikkerhed for, at firmaet er uddannet i salg og montage af varmepumper.
KMO nummeret bør du altid kunne finde et sted på hjemmesiden.

Find varmepumper her - KLIK!

TILBUD
Menu