Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Sammenlign0
Søg artikel

Gazelle 2017

Gazelle 2017

Det er med stor glæde og stolthed at vi har modtaget meddelelse om at Scanheat A/S, er blevet kåret som Gazelle 2017 virksomhed.

Jeg ser kåringen som et udtryk for at vi som virksomhed er lykkedes med at implementere de værdier vi gerne vil stå for: OMHU - KVALITET og IHÆRDIGHED.

Mine dygtige medarbejdere, der hver morgen møder på arbejde med godt humør, og løser de opgaver som de skal - giver jeg stor kredit for kåringen.

Men ikke mindst til de kunder, der gennem vores 12 år på det danske marked har støttet os - skal der lyde en stor tak. Måske har I først og fremmest valgt os, fordi vi altid er konkurrence dygtige på pris, men forhåbentlig også fordi, vi ved hver handel gerne vil give jer en god  købs oplevelse.

Jeres valg af Scanheat A/S som jeres varmepumpe leverandør, har gjort kåringen mulig - men har også bidraget til at alle vore kunder med tryghed kan se fremtiden i møde. Vi vil som virksomhed være her de næste 12, 24 - ja, mange år, så får du brug for vores support - kan du altid henvende dig til os, og få hjælp.

Tak endnu engang.

Dan Hejnæs

Ejer og indehaver.
Scanheat A/S

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet