Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Søg artikel

Hvad koster en varmepumpe ?

613
Hvad koster en varmepumpe ?

Når man starter med at lede efter en varmepumpe vil man hurtigt opdage at der er meget nyt at forholde sig til. Blandt andet prisen på varmepumpen.
Nedenfor vil vi prøve at hjælpe og guide dig i den retning du måtte ønske.

Høj eller lav pris?

Dit budget skal naturligvis afgøre hvor meget du skal bruge på en varmepumpe Det er vigtigt at huske, at jo flere penge du investerer i en varmepumpe, jo mere sparer du på din varme regning.
De bedste varmepumpe med energimærke "A+++" sparer 30% mere på varmeregningen end de varmepumper som har energimærke "A".
Heldigvis er det sådan med varmepumper, at jo mere man bruger på dem, jo bedre er de.
Besparelses faktoren (SCOP) øges med prisen, og man får også typisk et lavere lydniveau, større ydelse, og bedre komponenter - når man investerer mere.
Skal man have en varmepumpe i den gode ende skal man over 10.000,- kr. for varmepumpen - og vil du gerne have med Wifi omkring de 12.000,-

Mærkevare varmepumper under 10.000,- kr. er ikke nødvendigvis dårlige, men din tilbage betalings tid stiger, fordi du sparer mindre på varmeregningen.

Og bare for at slå det fast: Hold dig til mærker som Mitsubishi, Panasonic og Toshiba - det er stensikker kvalitet som også virker om mange mange år.

Købe i byggemarked eller hos professionel?

Hos Scanheat er vi specialister, og vi kan naturligvis ikke anbefale at man køber noget så vigtigt som sin opvarmning, i et byggemarked. Der skal stor viden til at rådgive om varmepumper, hvilket bl.a. afspejler sig i det faktum at man skal være certificeret for at måtte montere varmepumpen. Vi anbefaler at du læser denne artikel også - KLIK HER!

Hvad skal jeg betale for en montage?

En god montage vil ligge i lejet omkring 4000,- kr. Finder du det dyrere, skal du overveje hvad du får mere for den højere pris. Finder du en lavere pris, bør du undersøge om prisen afspejler desperation fra installatøren - du skal sikre dig med hensyn til garanti på dit produkt, hvis installatøren en dag er væk.
Husk at checke om montør firmaet er registreret hos kmo.dk - og ikke mindst om der er et offentligt regnskab - det kan du checke på proff.dk

Du bør finde et installations firma med mange års erfaring, og en professionel ledelse, samt en stærk egenkapital bag sig. Proff.dk er et godt sted at checke din installatør.Relaterede varer
Panasonic HZ25-UKE Flagskib varmepumpe Panasonic HZ25-UKE Flagskib varmepumpe
INDBYGGET WIFI
10.995 kr. 12.995 kr.
2019 model. Nordisk model. Danmarks største udvalg af varmepumper.Op til 4500,- kr. i energitilskud. ⭐️ Præ installeret WIFI⭐️ Nanoe-X, der giver 10 gange mere effektiv luft forbedring⭐️ Ny innovativ...

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Menu