Klik for flere varer
Ingen varer fundet
Søg artikel

Varmepumpefælden

339
Varmepumpefælden
Det kommer nok ikke bag på dig, at vi som landets førende varmepumpe specialist - vejleder vore kunder til nøje at overveje, hvor man køber sin varmepumpe.

Køb kun på webshops hvor der klart fremgår at de er KMO certificeret.

Desværre må vi konstatere at rigtig mange varmepumpe købere, bliver fanget i varmepumpe-fælden, eller det vi kalder TREKANTS-fælden.
Situationen opstår når du som kunde køber en varmepumpe inkl. montage ved f.eks. et supermarked, byggemarked eller en VVS webshop uden KMO* nummer, som igen køber selve montagen af en tredje part.
Du oplever at foretage dit køb af varmepumpe et sted, men der er alligevel en underleverandør, på selve montagen af varmepumpen.

I den ideelle verden vil denne situation ikke give udfordringer for dig som kunde.
Dog viser det sig, at afstemning af hvordan og hvornår selve installationen skal udføres, kan give udfordringer, idet super- og byggemarkederne, som oftest ikke kan give den nødvendig faglige rådgivning. Det samme gør sig gældende for multi- og VVS webshops samt elektronik- eller hvidevarekæder.

Men den værste situation opstår, hvis din varmepumpe får tekniske vanskeligheder eller du ønsker et service.
En situation hvor du som kunde nemt blive fanget i TREKANTS fælden, specielt ved problemer med driften, idet der er risiko for dårlig koordinering - og nogle gange frasigelse af ansvar. Du ender meget nemt med at blive kastebold mellem købssted og montør - der kan nemt opstå forvirring, og således manglende afhjælpning af dit problem.

Undgå Multi- og VVS webshops, hvidevarekæder, byggemarkeder og supermarkeder.
Undgå ovennævnte købssteder.............. Vi anbefaler at du altid køber din varmepumpe hos KMO* registrerede varmepumpe firmaer - på den måde taler du med købsstedet og montøren på samme tid - således får du hurtigt den kompetente hjælp du søger.


*KMO nummer er et nummer der viser at montøren er certificeret til, at opsætte og håndtere varmepumper. Din sikkerhed for god drift og installation af din varmepumpe.

Scanheats KMO nummer er: 214 041 71


Relaterede varer
Panasonic HZ25-UKE Flagskib varmepumpe Panasonic HZ25-UKE Flagskib varmepumpe
INDBYGGET WIFI
10.995 kr. 12.995 kr.
2019 model. Nordisk model. Danmarks største udvalg af varmepumper.Op til 4500,- kr. i energitilskud. ⭐️ Præ installeret WIFI⭐️ Nanoe-X, der giver 10 gange mere effektiv luft forbedring⭐️ Ny innovativ...
Mitsubishi varmepumpe MSZ-LN25 m. WIFI Mitsubishi varmepumpe MSZ-LN25 m. WIFI
INDBYGGET WIFI
10.800 kr. 13.800 kr.
Energitlskud op til kr. 4000,-. Danmarks største udvalg af varmepumper.SCOP på 5,2Helt ned til 18 dB i lydniveauVarmeeffekt op til 6300 WattKøleeffekt op til 3500 WattMed indbygget WIFI ! Klik her for at læse mere...

TILBUD
Menu

Klik for flere varer
Ingen varer fundet

Menu