Viser et enkelt resultat

Panasonic All-in-One T-CAP

Denne model kaldes også Panasonic Aquarea All-in-One T-CAP. Panasonic All-in-one T-CAP tilhører den nyeste generation af Panasonic-varmepumper i T-CAP serien. Kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Aquarea T-CAP er en af de nyeste varmepumper på markedet og opretholder den nominelle varmekapacitet selv ved temperaturer helt ned til -20°C. Det sikrer den bedst mulige sæsonafhængige energieffektivitetskvotient. Varmepumperne testes ved en udendørstemperatur på -27°C fra at sikre den mest effektive og stabile drift i det nordiske klima.rådgivning & tilbud
Aquarea T-CAP. Til de lave udetemperaturer.

Ideel til at sikre, at varmeydelsen opretholdes selv ved meget lave temperaturer. Disse varmepumper er i stand til at opretholde varmepumpens udgangskapacitet ved en udendørstemperatur på ned til -20°C uden anvendelse af elpatron.

Flere modeller

T-CAP modellerne findes med forskellig kW i varme effekt og ligeledes forskellig SCOP værdi. Vælg den model, som passer præcis til dit behov nedenfor. Den helt rigtige løsning til opvarmning af dit hus i stedet for det gamle oliefyr, naturgasfyr eller pillefyr. Tænk grønt og invester i fremtiden Du kan spare helt op til 70 % på din eksisterende varmeregning.
Gå til produktet