match dag medicinsk skole http://1apotekonline.com/ tabletter med tastatur dock

Luftsolfanger 

Luftsolfangere er en god og effektiv mulighed for dig, som ønsker at reducere fugtig og indelukket luft i hjemmet, i kælderen eller i sommerhuset med en mere tør, varmere og friskere luft.
Læs mere om luftsolfangere nederst på denne side.

 • BASIC luftsolfangere
  BASIC luftsolfangere
  BASIC: Vælger du et BASIC produkt, vælger du en lufsolfanger som klarer de grundlæggende funktioner, med vægten lagt på de små opgaver. Produkter fra BASIC serien er samtidig vore billigste produkter. Kvaliteten er forsat høj. Gratis i drift.
 • CLASSIC luftsolfangere
  CLASSIC luftsolfangere
  CLASSIC: Her finder du vores mest udbredte luftsolfangere, hvor tilførelsen af varme og luft går op i en højere enhed. Her får du en fin varme ydelse og frisk luft. Kvaliteten bygger på vores mange års erfaring, og sikrer dig lang holdbarhed. Her har du serien som giver et stort varmetilskud, også om vinteren, idet luften cirkulerer to gange gennem panelet. Også gratis i drift.
 • PREMIUM luftsolfangere
  PREMIUM luftsolfangere
  PREMIUM: Udbygning af CLASSIC serien. Her finder du luftsolfangere med special funktioner, så som svale effekt, udblæsning lodret, eller med ekstrem høj effekt. Forsat høj kvalitet, til fornuftige penge. Høj kvalitet og special funktioner. Gratis i drift.
 • Scanheat

  kr 2.999

  Kælder modellen. Fantastisk nyhed - Scanheat er de første til at præsentere en luftsolfanger der blæser vertikalt ud i bunden, uden tilkøb af montage beslag. Denne model er specielt velegnet til kældre, idet luften ledes nedefter. Selve panelet kan således placeres på muren, og røret føres...

 • Scansun

  kr 1.199 kr 3.299

  Luftsolfanger til den mindre opgave. Gratis i drift. Tilfører lokalet frisk forvarmet luft, som medvirker til et bedre indeklima. XL250 kan  bruges i sommerhuset, kolonihave huset, garagen, værkstedet m.fl.Scanheat energipaneler er udstyret med fugtskærm som beskytter blæser og elektronik mod vand og is. Ingen anden lufsolfanger benytter denne afskærmning.

 • Scanheat

  kr 999

  Slimline: Kun 5 cm dybt. Luftsolfanger til den mindre opgave. Gratis i drift. Tilfører lokalet frisk forvarmet luft, som giver bedre indeklima. Kan bruges i sommerhuset, kolonihave huset, garagen, værkstedet m.fl. Dimensioner: 105 x 67,5 x 5 cm. Vægmonterings kit, rør, termostat og indvendig afskærmning...

 • Scanheat

  kr 1.999 kr 3.999

  NYHEDInnovativ nyhed fra Scanheat.Patenteret.Produktet er med filter funktion der indeholder Hepa filter, Aktivt kulfilter og Kold-katalyse filter. Filter funktionen fjerner partikler ned til 0,003 mm (3μ).Du har muligheden for at tilføre frisk varm luft til din bolig, sommerhus, kolonihave m.m. og samtidig fjerne pollen, støv og andre...

 • Scanheat

  kr 1.999 kr 3.999

  NYHEDInnovativ nyhed fra Scanheat.Patenteret.Denne model er som udgangspunkt opbygget som XL 1000, men er drejet 90 grader, i forhold til solcelle og luft indtag, således den kan placeres horisontalt, f. eks. under vinduer, på vægge ved halv-høj kælder, og lignende steder.Produktet er med filter funktion der indeholder Hepa...

 • Scanheat

  kr 1.999 kr 3.999

  Her er modellen for dem der virkelig ønsker den helt store varmeflade, med maksimal effekt. I nyt design, og inder ramme, som giver en bedre varmeopbevaring af den absorberede energi.  Scansun energipaneler er udstyret med fugtskærm som beskytter blæser og elektronik mod vand og is. Ingen anden lufsolfanger benytter denne afskærmning.

 • Scanheat

  kr 899 kr 2.799

  Kan bruges til Basic LD og XL 400 LD, for montering på tag.  -          Færdig Perform inddækning. -          Stativ med 3 gradindstillinger. -          PVC flexslange....


Det kan være svært som sommerhusejer, at holde sommerhuset helt fugtfrit i vinterperioderne, og dette kan have den negative effekt, at sommerhuset bliver et hjem for enten mug, dårlig lugt eller bliver jordslået. En luftsolfanger kan reducere muligheden for at du løber ind i disse problemer

Hos Scanheat forhandler vi luftsolfangere i kategorierne BASIC, CLASSIC og PREMIUM. Alle vores luftsolfangere er af høj kvalitet, og kan dække forskellige behov. Vi har helt sikkert også en luftsolfanger, som kan opfylde dine ønsker og behov.

Hvordan virker en luftsolfanger?

En luftsolfanger sørger for at trække frisk luft udefra, og ind i solfangeren. Måden hvorpå dette gøres, er at luften bliver tilført gennem ventiler eller små huller. Når solen skinner på luftsolfangeren, bliver luften varmet op, og den soldrevne ventilator sørger for, at der bliver blæst tør og varm luft ind i huset, kælderen eller lignende.

Affugtning af kælder med luftsolfanger

Har du problemer med fugt i din kælder? Så kan en luftsolfanger hjælpe dig med, at reducere fugten i kælderen, så din kælder bliver ordentlig ventileret, men samtidig også bliver holdt tempereret.
En luftsolfanger er en god metode til at sørge for, at fugtproblemer og dårligt indeklima reduceres i din kælder eller bolig.

Luftsolfanger uden driftsomkostninger

Du læste helt rigtigt - der er ingen driftsomkostninger ved at anvende en luftsolfanger. Luftsolfangeren fungerer ved ren solenergi, og dermed kan du spare på elregningen, hvis du f.eks. opvarmer og affugter din bolig eller sommerhus med el apparater. Det betyder samtidig, at du kan slå strømmen fra i vinterperioden i f.eks. sommerhuset, og samtidig sørge for godt indeklima. 

Alternativ energi

Det er vigtigt at forstå at en luftsolfanger kører på alternativ energi, og derfor alene fungerer ved høj sol. I længere perioder uden sol om vinteren, skal man derfor have mulighed for primære varmekilder, for at undgå frostskader.
Sammenlign 0